Érdemes párkapcsolatban élni, ha valakinek nem az a legfontosabb az életében?
Nem. Én a gyerekkel vagyok ugyanígy, hogy nem kell. Boldog párkapcsolatban élek évek óta, de 25 év alatt egyszer sem fordult meg a fejemben még kisebb koromban sem, mikor mindenki babázik meg anyukásat játszik, hogy nekem kellene. Ezt se fogja fel a sok híg agyú. "Majd felnősz." "Majd ha jön valaki olyan, akivel akarsz."
Az emberek mindent leszólnak, ami eltér attól, amit a társadalom elvár. Még mindig jobb egyedül lenni, mint egy olyan kapcsolatban, ahol tudva vagy tudatlanul félremegy a másik fél vagy éppen eltilt mindentől. Sok kapcsolatfüggő marad ilyenben élete végéig.
Nem mindenkinek való, még ha a többség nem is érti ezt meg.
Éld úgy az életed, ahogy neked jó.
Szerencsém van, olyan párom van, akivel jó együtt élni, de főleg azért, mert nem vagyunk egymás hátsójában 24/7-ben, hagyjuk élni a másikat.
De ha ő nem lenne, én sem erőltetném annyira.
Ahhoz, hogy kapcsolatban legyél nem kell, hogy az legyen a legfontosabb, egyszerűen olyan párt kell találni aki megadja a kellő teret.
Egy jó kapcsolat támogat, előre mozdít és nem visszahív
De nem csak a médiaszemélyiségek ilyenek, az átlagemberek szintjén is mindig ez a legizgalmasabb téma, hogy egyik rokona, barátja, ismerőse kivel jött össze, merre járnak, hogyan jelennek meg társas eseményeken, mindenkit ez érdekel. Az sokkal kevésbé, hogy a munkában milyen sikereket érsz el, sportban hogyan teljesíted a kitűzött céljaid, milyen könyvet olvastál el, ezekre nem kapják fel a fejüket, csak ha a szerelmi életedben történik valami.
Meg azért írtam, hogy pátosszal beszélnek róla, mert talán túl romantikus köntösbe bújtatott így a mostani társadalomban, régen ez sokkal inkább praktikus szempontokat követett. És az idősebb rokonaim közt is ezt látom, tisztelik egymást, kialakultak a közös szokásaik, aggódnak a másik egészségéért, elértek közösen célokat, de nincs ez a rózsaszín cukormáz az egész körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!