Mi a férfinak a legfontosabb egy párkapcsolatban?
Kedvesség. Mert ez mindennek az alapja.
Ha kedves vagy, akkor tudsz szeretni es Te is szeretheto vagy.
Á csak vocceltem mert a helyes válasz a pin@
Nem minden férfinak ugyanaz a legfontosabb.
Bármilyen egyszerű lények is vagyunk a nők szerint, de mi sem vagyunk egyformák🙄
Én azokat a dolgokat tudom felsorolni amiket általában elrontottam a kapcsolatokban, és emiatt vége lett.
-Ne akaszkodj a pasira, hagyd élni. Pl jól esik nekik, ha magadtól elküldöd néha sörözni a haverokkal, vagy a hobbiját csinálni, a lényeg, hogy hagyd menni nélküled is néha.
-Ne fájjon minden nap a fejed. Tévhit, hogy a pasiknak csak a szex kell, de azért, ha egy hónapig nincs semmi, mert neked sosincs kedved hozzá, az azért megöli a férfiak önbizalmát, ezzel együtt a kapcsolatot is.
-Rohadtul irritálja a pasikat, ha rébuszokba beszélsz, és mindent úgy kell kihúzni belőled. Ha valami gond van, mondd el, ha mégis úgy döntesz nem mondod el, akkor ne duzzogj látványosan miatta. Jogod van a problémádat magadban tartani, de nincs jogod később ezeket felhánytorgatni, vagy látványosan duzzogni, hisztizni miatta.
-Ne cseszegesd őket feleslegesen. Ha nem akar menni anyádhoz, menj egyedül, ha nem akar veled vásárolgatni, menj a barátnőiddel, ha nem javítja meg a kerítés a 20. Kérésre se, akkor oldd meg máshogy. Ezek nem olyan fontos dolgok amik miatt állandóan cseszegetni kell a másikat.
És természetesen légy kedves, megértő, legyen humorérzéked, legyen olyan tevékenység amit közösen is tudtok művelni, stb.
Minden kapcsolatak 4 alapja van.
Szeretet, közös érdeklődés, szex, anyagiak. Ha tetszik, ha nem, így van. És amennyiben ebből valamelyik nincs meg, nem fog hosszútávon működni, vagy ha igen, csak érdekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!