Lehet valami baja?
Figyelt kérdés
A 8 fős baráti társaságomban az egyik haverom, aki szinte mindig vidám és szomorúnak még nem is nagyon láttam mostanában kissé furcsán "videlkedik". Múltkor Pl egy remek nap után mentünk haza felé vonaton mindenki beszélgetett, ő meg mikor nem szólították éppen meg csak nézett ki az ablakon üveges szemekkel,es egy idő után bekönnyezett. Mikor meg kérdeztem jól van e azt mondta hogy csak fáradt. Vagy Pl múltkor bekapcsolva hagyta a telefonját mikor egyik haverunknal voltunk én meg belenéztem, és a play listjén csupa depis számok voltak. Annyit tudok h elég rossz családi háttere van, de szokott róla beszélni és nem vehető olyankor rajta észre hogy bármi féle fájdalmat érezne. Szóval lehet valami lelki problémája vagy csak én gondolom túl?tegnap 21:26
1/1 anonim válasza:
Igen, lehet valami baja, de biztosan jól esne neki, ha rákérdeznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!