Hogy lehet ennyi veszteséget feldolgozni?
Ezzel jelzi a tested, hogy túltolod. Mielőbbi jobbulást! Nincs lehetőséged váltani valami kímélőbbre? Ha nem vezeted le a felgyülemlett feszültséget, akkor így robban. Pihenésre vágytál, megadta a sors, csak hát másképp...
Mielőtt félreérted, én is ebben a cipőben járok, de inkább felmondtam, hogy összeszedhessem kicsit magam, mielőtt a hullaszállítók szednek össze engem. :')
Nem a munkám a fő gond. Az elég nyugis most, abban csak az a baj, hogy ott kell lenni 8.5 órát minden nap ami időbem sok és nehéz a kevés szabadidőben megoldani más dolgokat meg pihenni is.
Nyáron lakásfelújítottam, nem sikerült túl jól van amihez 4szer kellett visszahívni a szerelőket mert folyton elszúrták aztán meg az egészségemet alkartam tendbe tenni. Foghúzás amit évek óta húztam. Azt is megszívtem mert begyulladt és 1 hónapig szenvedtem meg nem ettem és nem aludtam miatta, más orvosi vizsgálatok is voltak amiket már húztam régóta. Orvosfóbiám van így ezek kimerítettek idegileg mert mindig stresszeltem előtte. Aztán végre vége lett és most meg ez van. Úgy hogy veszélyeztetett vagyok és félek kórház lesz ennek a vége. Kb halálra vagyok rémülve és orvosi segítség sincs. ;( Tényleg elegem van már folytonos szenvedésből.
Én azt csinálnám hogy vennék aszkorbinsavat nyomnám be a C vitamint ezerrel, rózsaméz ecsetelő a torokra, kiizadnám az egészet 1 éjszaka alatt, rengeteg tea husleves vértisztítás méregtelenítés, másnap nem lenne semmi bajom.
Ahigy szoktam is ha elkap vmi nyavaja.
Egyébként még a pihenés sincsen meg mert aludni sem tudok a fejfájástól és mentálisan teljesem kikészültem. ;(
A tükörben már egy szörnyet látok.
Ez azért messze van a nagy veszteségtől.
Majd évközben mész megint szabadságra.
5. Pár évvel ezelőtt kórházban töltöttem a karácsonyt egy mellkasműtét jóvoltából. Ebből nem tudtam felépülni azóta sem teljesen, állandó fajdalmaim vannak stb. Az egész életem tönkre vágta.
Akkor elvesztettem szinte monden emberi kapcsolatomat a hosszú felépülés miatt. Nem lehetett együtt nevetni így mindenki eltűnt. A hobbijaimat sem tudom már csinálni mert fizikailag nem vagyok tehelhető.
Azóta semmi nem alakul jól. :(
9. Semmit nem tudsz rólam és azt sem tudhatod mindezek nem történtek meg. De azt tényleg nem értem, mi visz rá valakit, hogy egy földön fekvőt rúgdosson karácsony másnapján.
Elég szarul alakult az életem de ezt senkivel nem csinálnám.
Ha nem tudok építeni eszembe ne jutna rombolni.
Egyebként ez is benne van a pakliban, hogy szörnyű ilyen gonosz rosszindulatú emberek között élni.
És érthetetlen miért csinálják. Süt a nap. Aki egészséges mehet bárhova ahol jól érezheti magát. Miért az a napi programja hogy pocskomdiáz valakit akit nem is ismer és aki már így is kezdi feladni az egészet. Mi értelme ennek?! Szebb lett a napod?! Elég szomorú ha ettől lett szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!