Hogy lehet ennyi veszteséget feldolgozni?
"Semmit nem tudsz rólam és azt sem tudhatod mindezek nem történtek meg."
Rendben, de kiírsz egy kérdést, mintha legalább egy haláleset történt volna, aztán csak egy múló nátha miatt panaszkodsz a kérdés alatt (ami egyébként egy rakás emberrel megtörtént most), és nem érted, miért nem értenek meg.
A széllel szemben pisilsz.
Szerintem is kicsit túltolod a szenvedést meg a mártírkodást. Olyan dolgok történnek veled, amik mindenki mással megtörténnek. Örülj a jó dolgoknak, annak, hogy nyugis munkád van, hogy nem kell napi 12 órában gályáznod, hogy otthon lehetsz az ünnepek alatt, hogy egyáltalán van otthonod, ...
Nem olyan rossz neked, mint amennyire annak érzed.
Én nem tehetek a te bajaidról, sosem bantottalak. Mint írtam semmit nem tudsz rólam csak teóriakat gyártasz és mocskolódsz. És ez nem egy ki szenved jobban verseny, mindig van lejjebb. De normális ember nem másokhoz hanem önmagához hasonlítja az életét.
Mondjuk foglalkozhatnál te is a sajátoddal a karácsonyi szemétkedés helyett mert erre pont semmi szükségem nincs.
Ahogy megfogalmazta valaki pedig több mindent csinálok a gyógyulásom érdekében és megköszöntem a tanácsaidat annak ellenére, hogy valóban haszontalanok voltak és nem is gyógyulási tippeket kértem mert azzal képben vagyok.
Nem tudod kibe futsz itt bele és azt sem tudhatod nem lesz e az illetőnek az ocsmánykodásod az utolsó csepp a pohárban.
Kicsit gondolkozni kéne a viselkedéseden és nem csak ártani mert neked rossz.
Jah és sajnos nem "csak" egy "múló náthám" van. De köszi, hogy diagnosztizáltál laikusként a fotelból ez még az orvosnak sem sikerült telefonon keresztül.
Komolyan sajnállak, hogy csak gonoszság és rosszindulat szorult beléd. Igazad van mindennél rosszabb lehet és sajnos nem is gyógyítható. :(
Nem hiszem, hogy ez most menne az elmúlt évben sajnos elég sokat voltam betegállományban.
Ráadasul betegállomány alatt nem mehetek sehova mert ha összefutok valakivel a munkahelyről akkor következménye lesz. A 4 fal között ülésből meg azt gyanítom pont elegem lesz mire meggyógyulok.
Én csak itt olvasgatom a válaszokat, közben valami szemet szúrt:
"rengeteg tea husleves vértisztítás méregtelenítés, másnap nem lenne semmi bajom." (3)
"Döglött állatok levéhez nincs kedvem. Az gusztustalan. De köszi, hogy próbálsz segíteni." (6)
A húslevesre írtad, hogy "döglött állatok leve"? Hű, baszki, ez mekkora már! :D Rendesen odab.sztál a magyar gasztrokultúra elmúlt 150 éves történetének ezzel a fél mondattal. Kemény vagy. :)
Amúgy mielőbbi jobbulást!
Bocsánat. Gyerekkorom óta nagyon szeretem az állatokat és nem eszem meg őket, nem tudnám.
De nem szoktam aggitálni senkit erre, ez csak az én döntésem.
Így nem eszem húslevest sem. D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!