Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy lehet ennyi veszteséget...

Hogy lehet ennyi veszteséget feldolgozni?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta nem jutott se pihenés, se egy jó program semmi boldogság. Mindig csak a nehézségek, szenvedés. Most is 2 kemény hónap után az év végi pihenésről álmodoztam. Erre mindjárt az első napon beteg lettem. Magas láz, fej meg torok fájás köhögés stb. Ebből ha egyáltalán szerencsém lesz és nem durvulnak el a dolgok pont mire dolgozni kell menni fogok meggyógyulni és megint kezdődik a következő évi hajtás kimerülten. Én már ezt így nem bírom tovább és értelmét sem látom. ;(

tegnap 09:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%

"Semmit nem tudsz rólam és azt sem tudhatod mindezek nem történtek meg."

Rendben, de kiírsz egy kérdést, mintha legalább egy haláleset történt volna, aztán csak egy múló nátha miatt panaszkodsz a kérdés alatt (ami egyébként egy rakás emberrel megtörtént most), és nem érted, miért nem értenek meg.

A széllel szemben pisilsz.

tegnap 10:31
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is kicsit túltolod a szenvedést meg a mártírkodást. Olyan dolgok történnek veled, amik mindenki mással megtörténnek. Örülj a jó dolgoknak, annak, hogy nyugis munkád van, hogy nem kell napi 12 órában gályáznod, hogy otthon lehetsz az ünnepek alatt, hogy egyáltalán van otthonod, ...

Nem olyan rossz neked, mint amennyire annak érzed.

tegnap 10:47
 13/20 A kérdező kommentje:

Én nem tehetek a te bajaidról, sosem bantottalak. Mint írtam semmit nem tudsz rólam csak teóriakat gyártasz és mocskolódsz. És ez nem egy ki szenved jobban verseny, mindig van lejjebb. De normális ember nem másokhoz hanem önmagához hasonlítja az életét.

Mondjuk foglalkozhatnál te is a sajátoddal a karácsonyi szemétkedés helyett mert erre pont semmi szükségem nincs.

Ahogy megfogalmazta valaki pedig több mindent csinálok a gyógyulásom érdekében és megköszöntem a tanácsaidat annak ellenére, hogy valóban haszontalanok voltak és nem is gyógyulási tippeket kértem mert azzal képben vagyok.

Nem tudod kibe futsz itt bele és azt sem tudhatod nem lesz e az illetőnek az ocsmánykodásod az utolsó csepp a pohárban.

Kicsit gondolkozni kéne a viselkedéseden és nem csak ártani mert neked rossz.

tegnap 11:06
 14/20 A kérdező kommentje:

Jah és sajnos nem "csak" egy "múló náthám" van. De köszi, hogy diagnosztizáltál laikusként a fotelból ez még az orvosnak sem sikerült telefonon keresztül.

Komolyan sajnállak, hogy csak gonoszság és rosszindulat szorult beléd. Igazad van mindennél rosszabb lehet és sajnos nem is gyógyítható. :(

tegnap 11:13
 15/20 A kérdező kommentje:
12. Ezekért a dolgokért baromi keményen dolgoztam meg nem kis lemondás, nélkülözés és szenvedes árán nem az ölembe hullott. És a befektetett munka és energia egyaltlalan nincs aranyban az eredménnyel de hagyjuk. Ez már a legkevesebb és nem is ez a problémám, ezen még lehetne segíteni ha nem vágna folyton padlóra fizikailag és mentálisan az élet.
tegnap 11:17
 16/20 anonim ***** válasza:
15%
Írasd ki magad táppénzre, és pár napot még maradj otthon pluszban, akkor is, ha már jobban leszel. A legtöbb orvos amúgy lelki gondok miatt is ki szokott írni, szóval... Maradj otthon, pihenj és akkor menj vissza, ha már jól vagy.
tegnap 11:18
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy ez most menne az elmúlt évben sajnos elég sokat voltam betegállományban.

Ráadasul betegállomány alatt nem mehetek sehova mert ha összefutok valakivel a munkahelyről akkor következménye lesz. A 4 fal között ülésből meg azt gyanítom pont elegem lesz mire meggyógyulok.

tegnap 11:27
 18/20 A kérdező kommentje:
Na meg minden ismerősöm már megy dolgozni. Most lettek volna programok. :(
tegnap 11:28
 19/20 anonim ***** válasza:
28%

Én csak itt olvasgatom a válaszokat, közben valami szemet szúrt:

"rengeteg tea husleves vértisztítás méregtelenítés, másnap nem lenne semmi bajom." (3)

"Döglött állatok levéhez nincs kedvem. Az gusztustalan. De köszi, hogy próbálsz segíteni." (6)

A húslevesre írtad, hogy "döglött állatok leve"? Hű, baszki, ez mekkora már! :D Rendesen odab.sztál a magyar gasztrokultúra elmúlt 150 éves történetének ezzel a fél mondattal. Kemény vagy. :)

Amúgy mielőbbi jobbulást!

tegnap 12:01
 20/20 A kérdező kommentje:

Bocsánat. Gyerekkorom óta nagyon szeretem az állatokat és nem eszem meg őket, nem tudnám.

De nem szoktam aggitálni senkit erre, ez csak az én döntésem.

Így nem eszem húslevest sem. D

tegnap 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!