Veszteséget hogyan lehet feldolgozni?
Mikor az internetes oldalakat olvasod, majd az egyik volt alkalmazott, akivel más munkakörben dolgoztatok, szomorúan meséli, hogy ő lett volna a céges buli hangulatfelelőse, plakáton szerepelt is a neve, hogy ő lesz a Dj, de kapott egy üzit, hogy ne tervezzen semmit, nincs rá szükség a munkájára.
Mikor én a munka mellett randiztam volna, a partnerem elmondása szerint, pénzt áldozott a benzinre. Én nem mondhattam neki azt, hogy rossz munkahelyen dolgozok, nem tudom teljesíteni az elvárásait, de én a munkahelyemmel kapcsolatban teljesítettem, de a cég mégsem kezel egyenlő partnerként, mint alkalmazottat. Ha az embert ilyen-olyan veszteség éri a munkahellyel kapcsolatban, azt hogyan lehet az előnyünkre fordítani?
Ha rossz munkahelyen dolgozol, ahol nem becsülnek meg, nem korrektek veled, stb. akkor ezt úgy tudod előnyödre fordítani, hogy motivációnak tekinted arra, hogy munkahelyet válts, ill. megteremted az ehhez szükséges feltételeket, ha most éppen nem adottak, pl. tovább képezd magad stb.
Tudatosítod magadban, hogy ennél te többet érdemelsz. Vagy megtanulod érvényesíteni az érdekeidet, ami vagy összejön, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!