Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sok ember elfelejti hogy ez...

Sok ember elfelejti hogy ez nem Amerika?

Figyelt kérdés
Nem akartam azt mondani hogy a nők mert a férfiak között is vannak akik csak vékony,jó alakú nőkkel akarnak összejönni.Csak elfelejtik a nők és a férfiak hogy nem Amerikában vagyunk és nem Hollywoodban.Itt nincs annyi jóképű férfi tele pénzzel és nincs annyi csinos nő sem.Itt szegénység van,sokan nem táplálkoznak egészségesen,sokan el vannak húzva nők és férfiak, fiatalok,idősek,sok a buta ember is,nem olyan a valóság mint ahogy az amerikai romantikus filmekben látjuk.Vannak jó kiállású nők és férfiak de a többség nem ilyen.31/F

2022. dec. 12. 12:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
79%
Senki nem irigykedik gyári munkásokra. Én nem is bírnám azt a primitív közeget, sem azt a monotonitást. De azért lássuk be, azért az alacsony értékű munkáért, havi közel 400 elég sok. Nem gondolod te sem komolyan, hogy közel annyit kell keresnie egy tedd ide, tedd oda munkásnak vagy raklaptologatónak mint annak, akinek a munkályához iskola és szakértelem is kell. Ez így nincs jól!
2022. dec. 13. 05:28
 92/94 anonim ***** válasza:
100%

Írtam már máskor is hogy milyen nőt szeretnék.

Mosolygós legyen, számomra szép szeme legyen, tiszta legyen (Igen sajnos akadtak rossz tapasztalataim a fürdés terén), ne vesse megy a szex -et, és ne legyen elfogadhatatlanul kövér. Van egy határ ami fölött nem megy. Az hogy duci nálam semmilyen akadályt nem jelent. Átlagos vagyok ehhez képest szerintem.

Ha valaki bele illik szóljon, mert eléggé magányos vagyok :) Ez már a sokadik karácsony egyedül...

2022. dec. 16. 23:07
 93/94 anonim ***** válasza:
100%

"és ne legyen elfogadhatatlanul kövér. Van egy határ ami fölött nem megy."

határ = 47kg

2022. dec. 17. 00:10
 94/94 anonim ***** válasza:
33%
Nőről beszéltem nem csontvázról.
2022. dec. 17. 01:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!