Sok ember elfelejti hogy ez nem Amerika?
Figyelt kérdés
Nem akartam azt mondani hogy a nők mert a férfiak között is vannak akik csak vékony,jó alakú nőkkel akarnak összejönni.Csak elfelejtik a nők és a férfiak hogy nem Amerikában vagyunk és nem Hollywoodban.Itt nincs annyi jóképű férfi tele pénzzel és nincs annyi csinos nő sem.Itt szegénység van,sokan nem táplálkoznak egészségesen,sokan el vannak húzva nők és férfiak, fiatalok,idősek,sok a buta ember is,nem olyan a valóság mint ahogy az amerikai romantikus filmekben látjuk.Vannak jó kiállású nők és férfiak de a többség nem ilyen.31/F2022. dec. 12. 12:07
22/94 anonim válasza:
Nem Amerikához mérem az ideális partnert, hanem ahhoz, amit én nyújtani tudok. Ha én képes vagyok rá, akkor más is a másik nem tagjai közül. Ha nem, akkor van elég sok ötletem arra, mivel töltsem a szingli életem.
23/94 anonim válasza:
Hamarosan eszükbe jut, amikor Oroszország leszünk 🇷🇺
24/94 anonim válasza:
"10 de mi nem vagyunk azon a szinten mint Amerika.Már azzal sincs szerencsénk hogy a magyar nyelv ennyire sajátos.Egy szlovák is érti legalább mint mond egy lengyel,ukrán vagy orosz,mégha nem is beszéli a nyelvüket.A mi nyelvünket ki érti rajtunk kívül?Ki ismeri?Senki."
És ez mitől releváns? Minden országban tanulnak az emberek legalább angolul, neked is lehet szlovák, ukrán vagy kínai párod, mert tudtok egymással angolul kommunikálni. Meg aztán mi tart vissza, hogy megtanulj egy másik nyelvet is?
25/94 A kérdező kommentje:
Én szerintem az emberek álomvilágban éléséért nem csak a magyar kormány a felelős,hanem az Unióból átvett szabályok és az,hogy elárasztottak minket amerikai és egyéb nyugati filmekkel.
2022. dec. 12. 13:10
26/94 anonim válasza:
Én úgy látom, az elvárások vannak nagyon elszállva a nők részéről, s gondolom a férfiak között is vannak ilyenek. Ott tartunk, hogy már egy átlagos vagy átlagon aluli nő is, átlagon felüli pasit akar magának. Mert ezt súlykolják a női magazinok, hogy neked jár, mert megérdemled stb.
27/94 anonim válasza:
Kérdező, neked elégk komoly problémáid lehetnek, de hát, ezt nehéz beismerned.
28/94 A kérdező kommentje:
Mi már sokban hasonlítunk a nyugati országokhoz csak egyvalamiben nem.A fizetésekben.Magyarország olyan mint az az álma,ami kívül szép piros,de belül meg rohad,tele van kukaccal🙁
2022. dec. 12. 13:14
29/94 anonim válasza:
Szeretnél is valamit kérdezni, vagy csak itt próbálod kiadni magadból a saját nyomorodat?
30/94 anonim válasza:
29: a legelejétől fogva nyilvánvaló, hogy nyígás, ventillálás... :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!