Sok ember elfelejti hogy ez nem Amerika?
Azért a fogak megcsináltatása ne legyen már újvilági szint:D Mondjuk eleve mosni kéne és akkor nem lenne annyira drága a fogtechnkus.. Meg fél-egy évente kontrollra járni. Azért ne beszéljünk már erről úgy, mintha ez csak a gazdagok kiváltsága lenne, pláne, hogy TB-re is megcsinálják, még ha nem is olyan kedvesen, mint magánban.
Az meg, hogy magyarul mások nem beszélnek.. hát hol nem szaorm le?:D Egy cosmó jó csaj mászkál az utcán, tavasszal kb leesik a fejem úgy kapkodom ide-oda:D
De ha nem lenne elég a magyar nő, hát beszélek még 3 idegen nyelvet. Az állam pénzén megtanultam. Ilyen sincs amerikában..
Az a anagy helyzet, hogy attól még, hogy te tróger vagy, attól még igenis van egy cosmó jól kinéző, igényes férfi és nő Magyarországon is.
"kérdező a szép nők gonoszak , én ha szép nő lennék dugnék veled de kövér szőrös 61 éves 165cm meleg férfiként nincsen esélyem veled dugni"
Ó, dehogy nincs! Szerintem a kérdező örül, hogy végre megtalálta azt a magyar embert, aki belátja, hogy pont egy szinten van vele és nem túl magasak az elvárásai. A helyedben még ma írnék neki, fixáljatok le egy talit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!