Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sok ember elfelejti hogy ez...

Sok ember elfelejti hogy ez nem Amerika?

Figyelt kérdés
Nem akartam azt mondani hogy a nők mert a férfiak között is vannak akik csak vékony,jó alakú nőkkel akarnak összejönni.Csak elfelejtik a nők és a férfiak hogy nem Amerikában vagyunk és nem Hollywoodban.Itt nincs annyi jóképű férfi tele pénzzel és nincs annyi csinos nő sem.Itt szegénység van,sokan nem táplálkoznak egészségesen,sokan el vannak húzva nők és férfiak, fiatalok,idősek,sok a buta ember is,nem olyan a valóság mint ahogy az amerikai romantikus filmekben látjuk.Vannak jó kiállású nők és férfiak de a többség nem ilyen.31/F

2022. dec. 12. 12:07
 31/94 anonim ***** válasza:
98%

Azért a fogak megcsináltatása ne legyen már újvilági szint:D Mondjuk eleve mosni kéne és akkor nem lenne annyira drága a fogtechnkus.. Meg fél-egy évente kontrollra járni. Azért ne beszéljünk már erről úgy, mintha ez csak a gazdagok kiváltsága lenne, pláne, hogy TB-re is megcsinálják, még ha nem is olyan kedvesen, mint magánban.

Az meg, hogy magyarul mások nem beszélnek.. hát hol nem szaorm le?:D Egy cosmó jó csaj mászkál az utcán, tavasszal kb leesik a fejem úgy kapkodom ide-oda:D

De ha nem lenne elég a magyar nő, hát beszélek még 3 idegen nyelvet. Az állam pénzén megtanultam. Ilyen sincs amerikában..

Az a anagy helyzet, hogy attól még, hogy te tróger vagy, attól még igenis van egy cosmó jól kinéző, igényes férfi és nő Magyarországon is.

2022. dec. 12. 13:22
 32/94 anonim ***** válasza:
16%
cosmó
2022. dec. 12. 14:00
 33/94 anonim ***** válasza:
97%
Szeretem, amikor egy (vagy pár) nő visszautasít egy férfit és ilyen kérdések születnek belőle :DDDD
2022. dec. 12. 14:16
 34/94 anonim ***** válasza:
96%
#33: 😉 😉 😉
2022. dec. 12. 14:19
 35/94 anonim ***** válasza:
83%
kérdező a szép nők gonoszak , én ha szép nő lennék dugnék veled de kövér szőrös 61 éves 165cm meleg férfiként nincsen esélyem veled dugni
2022. dec. 12. 14:27
 36/94 anonim ***** válasza:
22%
Erre jó példa az exem. Közel 50 éves kis tanárnőcske, akinek semmije nincs, az anyjával él. De határozott elképzelése van arról, hogy neki milyen férfi JÁR. És nem adja lejjebb. Persze addig váltogatja a partnerokat, még nem jön a nagy fogás, a Mr. Főorvos vagy a Mr. Felsővezető. S ami a legborzasztóbb az egészben, hogy ez egy PEDAGÓGUS! S nem is fiatal pedagógus. Akkor mit várunk a jövő generációjától, ha ilyen pedagógus mutat példát nekik?
2022. dec. 12. 14:32
 37/94 anonim ***** válasza:
100%
OFF: elhízni a kalóriáktól fogsz, nem attól, hogy amúgy egészséges vagy egészségtelen kajákat eszel meg.
2022. dec. 12. 14:53
 38/94 anonim ***** válasza:
100%

"kérdező a szép nők gonoszak , én ha szép nő lennék dugnék veled de kövér szőrös 61 éves 165cm meleg férfiként nincsen esélyem veled dugni"

Ó, dehogy nincs! Szerintem a kérdező örül, hogy végre megtalálta azt a magyar embert, aki belátja, hogy pont egy szinten van vele és nem túl magasak az elvárásai. A helyedben még ma írnék neki, fixáljatok le egy talit.

2022. dec. 12. 14:58
 39/94 A kérdező kommentje:
Kicsi ország,nagy a szegénység,de ego az van.Sokan még el is hiszik,hogy itt élnek legjobban az emberek a világon.Magyarország sajnos tele van buta,de magát okosnak hisző emberekkel😕
2022. dec. 12. 15:08
 40/94 anonim ***** válasza:
100%
Te is ilyen ember lehetsz a "kérdésed" alapján. :D
2022. dec. 12. 15:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!