Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sok ember elfelejti hogy ez...

Sok ember elfelejti hogy ez nem Amerika?

Figyelt kérdés
Nem akartam azt mondani hogy a nők mert a férfiak között is vannak akik csak vékony,jó alakú nőkkel akarnak összejönni.Csak elfelejtik a nők és a férfiak hogy nem Amerikában vagyunk és nem Hollywoodban.Itt nincs annyi jóképű férfi tele pénzzel és nincs annyi csinos nő sem.Itt szegénység van,sokan nem táplálkoznak egészségesen,sokan el vannak húzva nők és férfiak, fiatalok,idősek,sok a buta ember is,nem olyan a valóság mint ahogy az amerikai romantikus filmekben látjuk.Vannak jó kiállású nők és férfiak de a többség nem ilyen.31/F

2022. dec. 12. 12:07
 41/94 A kérdező kommentje:
40 de én legalább nem kergetek hamis álmokat hogy majd összejön velem egy modell alkatú nő.Meg nem beszélem be magamnak hogy Magyarország a legélhetőbb hely a világon csak mert nem akarom beismerni hogy valójában nem Magyarország egy gazdag ország,hanem én vagyok gyáva.
2022. dec. 12. 15:16
 42/94 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos, hogy te sok negatív dolog lehetsz. :D
2022. dec. 12. 15:23
 43/94 A kérdező kommentje:
38 nem az hogy gonoszak,hanem azt hiszik hogy minden utcasarkon van egy jóképű,diplomás pasi tele pénzzel.Mert Magyarországon a világ legegyszerűbb dolga jól kinézni és sok pénzt keresni
2022. dec. 12. 15:25
 44/94 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amúgy neked mi bajod?

Mármint azt látjuk, hogy nagy fájdalom ért és most haragszol a világra, de... gondolod, hogy ezt így kellene feldolgozni?

2022. dec. 12. 15:28
 45/94 A kérdező kommentje:
42 negatív maga az ország is,mitől lennék akkor én pozitív? Lehangoló amit itt tapasztalok.🙁
 46/94 anonim ***** válasza:
87%
Neked nem édesmindegy, hogy ki mit szeretne és mit gondol?
 47/94 A kérdező kommentje:
44 a nagy fájdalmam hogy csalódnom kellett az emberekben.Azt hittem megelégelik a szegénységet,az igazságtalanságot,de a változtatás helyett inkább azt választották hogy besoporték a szőnyeg alá a problémákat😕
2022. dec. 12. 15:35
 48/94 anonim ***** válasza:
100%

Ha politizálni akarsz, szarul csinálod.

ha valami mást, még szarabbul, mert rá sem ismerni mi a gondod pontosan:D

Mondhatnál pár konkrétumot is ahelyett, hogy "Az Emberek" meg "problémák" ról beszélsz.

2022. dec. 12. 15:39
 49/94 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező az veled a baj leginkább hogy csóró vagy és ronda/kövér. És meg vagy sértődve hogy így nem jut neked egy csinos nő.

Változtass magadon és angolt nyelvvizsgát is csinálj.

2022. dec. 12. 15:44
 50/94 A kérdező kommentje:
48 van összefüggés a politika a pénztelenség és a között ha valaki sikertelen a férfiaknál,nőknél.Ha te gyári munkásként is megtehetnéd hogy bmw-vel járj,márkás ruhákban járj,már nagyobb esélyed lenne egy nőnél.
2022. dec. 12. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!