Nem akartam azt mondani hogy a nők mert a férfiak között is vannak akik csak vékony,jó alakú nőkkel akarnak összejönni.Csak elfelejtik a nők és a férfiak hogy nem Amerikában vagyunk és nem Hollywoodban.Itt nincs annyi jóképű férfi tele pénzzel és nincs annyi csinos nő sem.Itt szegénység van,sokan nem táplálkoznak egészségesen,sokan el vannak húzva nők és férfiak, fiatalok,idősek,sok a buta ember is,nem olyan a valóság mint ahogy az amerikai romantikus filmekben látjuk.Vannak jó kiállású nők és férfiak de a többség nem ilyen.31/F
Hát nem tudom, én mindig azt vallottam, hogy olyan párom lesz, amilyet elvárhatok. Sokat sportolok, vékony vagyok, diplomás, dolgozok. Ennélfogva elvárhatok egy szintén sportos, diplomás, jól kereső férfit és láss csodát, pont ilyen párom van. Pedig én se Hollywoodban élek.
A gond azokkal az emberekkel van, akik többet várnak el, mint amit kéne, nincs önkritikájuk, aztán nyivákolnak, amiért nem találnak párt. Találnának, ha nem lennének irreális elvárásaik. Előbb magukat kéne felfejleszteni, utána az igényeiket.
2022. dec. 12. 12:28
12/94 A kérdező kommentje:
10 de mi nem vagyunk azon a szinten mint Amerika.Már azzal sincs szerencsénk hogy a magyar nyelv ennyire sajátos.Egy szlovák is érti legalább mint mond egy lengyel,ukrán vagy orosz,mégha nem is beszéli a nyelvüket.A mi nyelvünket ki érti rajtunk kívül?Ki ismeri?Senki.
2022. dec. 12. 12:29
13/94 NTBS válasza:
Én tisztában vagyok a saját helyzetemmel, a többi embert meg el kell fogadni. Bőven vannak, akik messze túlértékelik magukat.
2022. dec. 12. 12:31
14/94 anonim válasza:
Jó, mikor fogod befejezni végre a hisztit?
2022. dec. 12. 12:31
15/94 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt hogy a magyar nyelvet senki se érti... és? Tanulj meg angolul akkor majd érteni fognak istenem....
2022. dec. 12. 12:36
16/94 anonim válasza:
Inkább vagyok egyedül, mint egy szar kapcsolatban, ahol nem is terszik a másik, a személyisége még annyira se, és amúgy én se jövök be neki, csak nem talált jobbat.
A nyelvi kérdést nem teljesen értem. Beszélek angulul is meg magyarul is. Ilyenkor mi van?
2022. dec. 12. 12:39
17/94 anonim válasza:
Kár hogy a szavazásban csak arra tertél ki hogy ki mit akar, arra nem hogy magán akar e fejleszteni... én nekem pl nem az a prioritásom hogy legyen egy gazdag pénzes palim aki elkepesztően jól néz ki, hanem az hogy én nézzek ki krvajól és minden pasi engem akarjon és hogy én legyek gazdag, és ezzel fogalalkozom és nem másokkal
2022. dec. 12. 12:42
18/94 anonim válasza:
Kérdező, bárki tanulhat nyelvet, bárki elköltözhet máshova és bárki javíthat a külső (és belső) megjelenésén. Tulajdonképpen mi is a problémád?
26/N
2022. dec. 12. 12:51
19/94 anonim válasza:
napi incel-kérdés, "miért nem vagyok én is Chad" jeligére? :-DDD
2022. dec. 12. 12:51
20/94 anonim válasza:
#11: "A gond azokkal az emberekkel van, akik többet várnak el, mint amit kéne, nincs önkritikájuk, aztán nyivákolnak, amiért nem találnak párt. Találnának, ha nem lennének irreális elvárásaik. Előbb magukat kéne felfejleszteni, utána az igényeiket."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!