Sok ember elfelejti hogy ez nem Amerika?
Figyelt kérdés
Nem akartam azt mondani hogy a nők mert a férfiak között is vannak akik csak vékony,jó alakú nőkkel akarnak összejönni.Csak elfelejtik a nők és a férfiak hogy nem Amerikában vagyunk és nem Hollywoodban.Itt nincs annyi jóképű férfi tele pénzzel és nincs annyi csinos nő sem.Itt szegénység van,sokan nem táplálkoznak egészségesen,sokan el vannak húzva nők és férfiak, fiatalok,idősek,sok a buta ember is,nem olyan a valóság mint ahogy az amerikai romantikus filmekben látjuk.Vannak jó kiállású nők és férfiak de a többség nem ilyen.31/F2022. dec. 12. 12:07
61/94 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom nem lenne az elvárásokkal,ha a fizetések olyanok lennének itt is mint Norvégiában,Svédországban és minden utcasarkon lenne egy gyár,tehát csak az nem élne jól aki nem akarna.Egy szót nem szólnék esküszöm 🙂
2022. dec. 12. 16:11
62/94 anonim válasza:
De kik azok az "ők", akik ezt elvárják?:D
63/94 A kérdező kommentje:
62 ez olyan mintha én elutasítanék egy nőt mert minimálbért keres.Én mit tettem azért hogy ő jól meg legyen fizetve a szakmájában?
2022. dec. 12. 16:14
64/94 anonim válasza:
Remelem, te legalabb erted amit írsz...😂😂😂
65/94 anonim válasza:
"Minden sarkon lenne egy gyár"
Hömmm, különös elképzeléseid vannak a jó státuszú munkákról:D
66/94 anonim válasza:
Az a baj kérdező, hogy a hozzád hasonló kis zsellér csak gyárban és csak betanított munkában képes gondolkodni.
Belegondoltál-e abba, hogy van akinek nem csak 8 általánosa van, mert tovább tanult. S van aki nem csak gyárban robotol, hanem normális állása van.
67/94 A kérdező kommentje:
65 lehet hogy nem lenne jó státuszú,de legalább lenne és jól is keresnél ott:D
2022. dec. 12. 16:19
68/94 A kérdező kommentje:
66 ja hogy ne legyenek gyárak így ösztönözzük az embereket a továbbtanulásra?Vagy mire gondolsz?:D
2022. dec. 12. 16:21
69/94 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy ha te magasabb státuszt foglalnál el a társadalmi ranglétrán, akkor nem vergődnél itt ezen.
70/94 A kérdező kommentje:
69 akkor is kéne hogy foglalkoztassanak a problémák ha magasabb státuszban lennék.Az lenne a normális.
2022. dec. 12. 16:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!