Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek, ha ráfüggtem az...

Mit tegyek, ha ráfüggtem az oldalra?

Figyelt kérdés
Annyira magányos vagyok, már az éltet, hogy kiírok minél több kérdést, és beszélgetek privátban minél több emberrel, mert ha pörögnek az értesítések, az elnyomja a magányom

febr. 17. 07:52
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Keress egy jó könyvet. Járj emberek közé.
febr. 17. 08:00
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
Az ilyenek miatt süllyed az oldal színvonala....
febr. 17. 08:27
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Kezdj el chatgpt-vel beszélgetni
febr. 17. 10:07
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Chat gtp-vel🤣🤣🤣🤣

Tanulj, menj egyetemre, haszna is van és meg is ismersz új embereket

febr. 17. 10:16
 5/10 anonim ***** válasza:
29%
hogy lehet ráfüggni erre az oldalra? Aki teheti menekül innen. 1-2 óráig jó de elunja magát bárki itt.
febr. 17. 10:29
 6/10 anonim ***** válasza:
20%

Lepontozhattok jómadarak, de az ilyenek miatt romlott meg az oldal!

Tudjátok hogy igazam van!

"kiírok minél több kérdést"

Miről papa? A semmiről? Kapsz rá semmitmondó válaszokat? És mire mész vele? Semmire!

És még szabályellenes is.

És ebből a fajta kérdezőből van még egy vagonnyi. Ez látszik a pirosozásból is...

Mondanám hogy menj a facebookra emberekkel kommunikálni, de ahhoz is gyenge vagy hogy a saját neveddel, arcképeddel megnyilvánulj bármol.

Nem a GYIK kategóriába kellett volna ezt kiírni hanem az Egészség » Mentális egészség kategóriába. Neked van bajod, nem az oldalnak.

febr. 17. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
35%
Hát van benne igazság, talán értelmet kellene találnia az életének először.
febr. 17. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:
21%
Erőszakold meg a tudatod, hogy nincs szükséged a kérdések megválaszolására sem külön csevegésekre idegenekkel! Az elején még én is írtam ki, írtak sokan, de annyira sok beteg ember beszélget itt, hogy nem válaszolok, nem írok, csak néha, olvasni is egyre kevesebbet és a napokban fogom véglegesen törölni magam. Lassú lépésekkel sikerülni fog. Próbálkozást megér így tán neked is.
febr. 17. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Keress olyan tevékenységet, hobbit, amivel emberekkel kerülsz kapcsolatba, vagy olvass, vagy tanulj nyelveket, képezd magad.
febr. 17. 14:40
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
25%
Hogy mit tegyél? Sajnáld magad, ha jobb fórumot nem találtál.
tegnapelőtt 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!