Teljesen ráfüggtem egy sorozatra, mit tehetnék?
Velem is előfordult már, hogy egy sorozat befejezése után hiányérzetem volt aztán új sorozatokba kezdtem bele ami hasonló volt. Igaz pótolni nem tudta, de lekötött a megnézése.
Kíváncsiságból melyik sorozatot szeretted meg ennyire?
Ilyen nekem is volt, 3-4x már végignéztem a kedvenc sorozatomat, de 2.-3. alkalomra már nem ugyan az.
Nagyon zavart a sorozat lezárása, mert nem a legszebb módon történt (Castle), és utána hetekig ürességet éreztem, kerestem a kérdésekre a választ, vártam, hogy újra láthassam a karaktereket.
Tényleg nagyon imádtam a sorozat minden percét, totál rá voltam kattanva, de én direkt azt csináltam, hogy napi 2, majd a közepe fele 2-3 naponta néztem meg egy részt, így tovább tartott befejezni, és megvolt az atmoszférája, a feelingje a mindennapjaimban elég hosszú ideig. Nekem is az életem részévé vált.
(Én alapból olyan vagyok, aki nem bír elkezdeni új sorozatokat, nem szeretem a változásokat és félek, hogy nem mesz olyan jó mint a régiek, erre példa, hogy a Dr. House-t, Mentalistát és a Castle-t láttam már vagy 4x.)
Néha még manapság is elkap ez a feeling, atmoszféra, és visszajönnek azok a régi nagyon szép emlékek (Castle), de velük együtt a negatívak is, hogy kb. kívülről tudom az egészet, és hogy már nincsenek olyan részek, amiket ne láttam volna, nem fognak új dolgok történni, nem láthatok új részt stb.
Na nekem ez volt, amikor befejeztem a sóvárgást és nem néztem meg azóta sem. Valamikor még tuti vissza fogom nézni, de már nem azzal a feelinggel, mint régen, amikor először láttam. Gondolom megvan neked is ez az érzés, én nem tudom mihez hasonlítani, de nagyon jó visszangondolni arra, hogy milyen érzéssel néztem :D
Azóta a Seal Teamet nézem, azt is nagyon szeretem, de sajna "nyáriszünetre" ment az axn-n, ezért most nincsnek új részek:(
Én is nemrég kezdtem el azt a sorozatot és már a 2. évadnál járok.
Elég jól alakították ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!