Nem találom a helyem a világban. Nem ért meg senki, úgy érzem mintha kívülálló lennék. Van ötletetek mi segíthet?
Akivel beszéltem erről nem ért meg.
Segíteni nem tudnak.
Vannak hobbijaim, de nem segítenek.
Nem ideiglenes,lassan 10 éve hogy tart.
Próbáltam mindent amit tanácsoltak és elérhető volt, de nem segített.
Eléggé belefáradtam ebbe az egészbe...
#18 "Komolyan kérdezem, miért itt kérsz segítséget?" - mégis hol kérjek?
"hanem esetleg kinyit egy kaput, amin beléphetek" - de milyen kaput?
"De te nem tudom azt sem mi az." - honnan kellene tudnom?
"Csakis a pszichoterápia segít. Az is csak akkor, ha már eléggé fáj." - vagyis akkor most nem éri meg elmennem vagy mi?
De nincs annyim, hogy több hónapnyi kezelést tudjak fedezni vele. Főleg, hogy szerintetek a megoldást a hosszútávú kezelés jelentené.
A munkán még dolgozom, de ha lesz sem biztos, hogy jut annyi, de az még ezután derül ki.
#10 ne haragudj, most vettem észre a te válaszodat.
Igen, ezzel a problémával én is szembesültem.
De mégha van is olyan személy, aki meghallgat stb. segíteni nem feltétlenül fog tudni. Szóval sokat ez sem segít.
#27 mit jelent készen állni?
Mit értesz valóság alatt?
Tudtommal a kétheti egy alkalomnál ritkább járás nagyon alacsony hatékonyságú. Így a havi egy nem tűnik biztatónak.
Továbbá honnan tudom, hogy milyen végzettségű szakemberre és milyen módszerre/terápiára van szukségem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!