Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem találom a helyem a világba...

Nem találom a helyem a világban. Nem ért meg senki, úgy érzem mintha kívülálló lennék. Van ötletetek mi segíthet?

Figyelt kérdés

Akivel beszéltem erről nem ért meg.

Segíteni nem tudnak.

Vannak hobbijaim, de nem segítenek.

Nem ideiglenes,lassan 10 éve hogy tart.

Próbáltam mindent amit tanácsoltak és elérhető volt, de nem segített.

Eléggé belefáradtam ebbe az egészbe...

2022. nov. 14. 23:24
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

#18 "Komolyan kérdezem, miért itt kérsz segítséget?" - mégis hol kérjek?

"hanem esetleg kinyit egy kaput, amin beléphetek" - de milyen kaput?

"De te nem tudom azt sem mi az." - honnan kellene tudnom?

"Csakis a pszichoterápia segít. Az is csak akkor, ha már eléggé fáj." - vagyis akkor most nem éri meg elmennem vagy mi?

2022. nov. 15. 10:05
 22/39 anonim ***** válasza:
Nem kell pont ugyanolyan embereket találni. Lehet egy haverod, akivel kutyát sétáltatsz, egy akivel kibeszéled a tőzsdei dolgokat, egy csapat akikkel röplabdázol. Az is elég ha mindenkivel csak arról beszélgetsz, ami a közös érdeklődési körötök.
2022. nov. 15. 10:11
 23/39 anonim ***** válasza:
Dehogyisnem éri meg, pont ezt mondom. Hogy oda kell menni. Pszichoterápiára, mert itt nem lesz segítség az oldalon. Neki mondd el ezeket, amiket ide írtál. Ha eléggé fájna, lenne rá pénzed. Erre célzok.
2022. nov. 15. 10:22
 24/39 A kérdező kommentje:
#23 "Ha eléggé fájna, lenne rá pénzed" és mégis honnan?
2022. nov. 15. 10:29
 25/39 anonim ***** válasza:
Ahonnan másra is van, vagy egy kis pluszmunka.
2022. nov. 15. 10:43
 26/39 A kérdező kommentje:

De nincs annyim, hogy több hónapnyi kezelést tudjak fedezni vele. Főleg, hogy szerintetek a megoldást a hosszútávú kezelés jelentené.

A munkán még dolgozom, de ha lesz sem biztos, hogy jut annyi, de az még ezután derül ki.

2022. nov. 15. 10:56
 27/39 anonim ***** válasza:
Aki nincs rá készen állva, azon nem lehet segíteni. Sokan vannak így. Remélem minél előbb felébredsz és meglátod a valóságot. Hogy a megoldókulcs benned van. Csoportok olyan 20.000/hónap áron vannak, ahol én lakom. Nem sok 1 havi alkalom, de a változás máris érezhető. Plusz, ha nagy a baj, akkor TB alapon is vannak pszichológusok.
2022. nov. 15. 11:06
 28/39 A kérdező kommentje:

#10 ne haragudj, most vettem észre a te válaszodat.

Igen, ezzel a problémával én is szembesültem.

De mégha van is olyan személy, aki meghallgat stb. segíteni nem feltétlenül fog tudni. Szóval sokat ez sem segít.

2022. nov. 15. 14:30
 29/39 A kérdező kommentje:

#27 mit jelent készen állni?

Mit értesz valóság alatt?

Tudtommal a kétheti egy alkalomnál ritkább járás nagyon alacsony hatékonyságú. Így a havi egy nem tűnik biztatónak.

Továbbá honnan tudom, hogy milyen végzettségű szakemberre és milyen módszerre/terápiára van szukségem?

2022. nov. 15. 14:40
 30/39 anonim ***** válasza:
#9 erre azt mondanám, hogy valahogy fura lehet, de valahogy lehet élni úgy is, hogy nem élvezet. amúgy még nagy embereknek sem volt az, amire azért tuti azt mondanád, hogy jó élet. pl józsef attila.
2022. nov. 15. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!