Nem találom a helyem a világban. Nem ért meg senki, úgy érzem mintha kívülálló lennék. Van ötletetek mi segíthet?
Akivel beszéltem erről nem ért meg.
Segíteni nem tudnak.
Vannak hobbijaim, de nem segítenek.
Nem ideiglenes,lassan 10 éve hogy tart.
Próbáltam mindent amit tanácsoltak és elérhető volt, de nem segített.
Eléggé belefáradtam ebbe az egészbe...
Mondanál nekem pár dolgot, amit nem értenek meg mások?
Hasonló a helyzetem.
#1 Nekem ez valahogy nem megy. Nem töltenek fel, tesznek boldoggá, okoznak örömet nekem így azok, amik másoknak igen.
Ez nyomaszt a leginkább, hogy egyáltalán nem találom szépnek vagy szerethetőnek a létet. Mindenhonnan csak a rossz valamilyen formája ütközik vissza.
#2 én igen, én értem azt, hogy mi miért történik, hogy mi miért váltja ki belőlem azt amit.
Ezt próbáltam elmagyarázni másoknak, hogy x dolog miért tesz szomorúvá vagy miért nyomaszt. És nem értik, nem értik, hogy miért vált ki ilyesmit bennem avagy hogy miért nem változik meg vagy miért nem tudom kizárni.
Volt aki: megértette, próbált segíteni, de belátta, hogy ezen nem lehet (vagy ő kevés ehhez).
Volt aki nem értette meg, és engem hibáztatott, hogy "én nem akarom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!