Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Nem találom a helyem a világba...

Nem találom a helyem a világban. Nem ért meg senki, úgy érzem mintha kívülálló lennék. Van ötletetek mi segíthet?

Figyelt kérdés

Akivel beszéltem erről nem ért meg.

Segíteni nem tudnak.

Vannak hobbijaim, de nem segítenek.

Nem ideiglenes,lassan 10 éve hogy tart.

Próbáltam mindent amit tanácsoltak és elérhető volt, de nem segített.

Eléggé belefáradtam ebbe az egészbe...

2022. nov. 14. 23:24
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Kivulallokent is rengeteg mindent lehet az eletben szeretni, illetve ne add fel h talalsz vkit aki megert mert ha lesz ilyen biztos jobban tudod ertekelni.
2022. nov. 14. 23:26
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Te megérted magad? Mi az amit nem értenek benned mások?
2022. nov. 14. 23:29
 3/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valahogy az segíthet, ha ezt így ahogy van a gondjaiddal, magányoddal valahogy elkezded érdekesnek találni. Mintha egy könyvben olvasnád és figyelnéd, hogy ez meg ki, ez meg mi, mi ez az egész. És amúgy vannak művek amiknek tényleg ilyen figurák a hőseik.
2022. nov. 14. 23:31
 4/39 anonim ***** válasza:
55%
Pszichoterápia?
2022. nov. 15. 00:07
 5/39 anonim ***** válasza:

Mondanál nekem pár dolgot, amit nem értenek meg mások?

Hasonló a helyzetem.

2022. nov. 15. 00:42
 6/39 anonim ***** válasza:
50%
Engem érdekel, hogy milyen dolgokat próbáltál a 10 év alatt, hogy változzon a helyzet?
2022. nov. 15. 06:45
 7/39 A kérdező kommentje:

#1 Nekem ez valahogy nem megy. Nem töltenek fel, tesznek boldoggá, okoznak örömet nekem így azok, amik másoknak igen.

Ez nyomaszt a leginkább, hogy egyáltalán nem találom szépnek vagy szerethetőnek a létet. Mindenhonnan csak a rossz valamilyen formája ütközik vissza.

2022. nov. 15. 07:37
 8/39 A kérdező kommentje:

#2 én igen, én értem azt, hogy mi miért történik, hogy mi miért váltja ki belőlem azt amit.

Ezt próbáltam elmagyarázni másoknak, hogy x dolog miért tesz szomorúvá vagy miért nyomaszt. És nem értik, nem értik, hogy miért vált ki ilyesmit bennem avagy hogy miért nem változik meg vagy miért nem tudom kizárni.

Volt aki: megértette, próbált segíteni, de belátta, hogy ezen nem lehet (vagy ő kevés ehhez).

Volt aki nem értette meg, és engem hibáztatott, hogy "én nem akarom".

2022. nov. 15. 07:44
 9/39 A kérdező kommentje:
#3 ez segíthet abban, hogy érdekesnek találjam az életem. De nem látom, hogy a gondjaimon (hogy nem élvezem a létet, nem találom benne a helyem, úgy erzem mintha egy hiba volnék a rendszerben) hogyan segítene.
2022. nov. 15. 07:48
 10/39 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy aki valóban meghallgat, empatikus, az az ember pénzért van. Mert nincs senkinek ideje, kedve, empátiája órákon keresztül úgy hallgatni a problémáidat, hogy minden érzékszervével rád figyel, nem ad kéretlen tanácsot, nem szólít fel, nem hazudtol meg, hanem egyszerűen csak jelen van. Van ilyen ember a környezetedben?
2022. nov. 15. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!