Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lányok mit tennének,ha a...

Lányok mit tennének,ha a párotok megütne titeket?Ha felpofozna?

Figyelt kérdés
Veszekednétek és eljárna a keze a párotoknak.Szakítanátok vele egyből?

2021. ápr. 5. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
54%

Ez a kérdés látszólag egyszerű, ugyanakkor lehet, hogy egy nagyon bonyolult probléma első és tehetetlen válasza a tett.

Ha csak párokról beszélünk és nem házastársakról, talán nem is komoly a kapcsolat. Veszekedés lehet gyakori is, akár jelentéktelen dolgok miatt is, de akár sorsdöntő kérdésben is. Igen, létezik olyan eset, amikor egy fizikailag bántalmazónak látszó tettnek helye van a párkapcsolat rendezésében. Akár úgy, hogy lezárja a kapcsolatot, vagy úgy hogy éppenséggel megmenti azt. Ez így persze nagyon általános és mindegy, hogy ki kapja a bántalmazást (nő vagy férfi), lehet hogy nem is neki fáj a megtörtént dolog.

2021. ápr. 5. 20:31
 12/63 anonim ***** válasza:
100%
Elhagytam. Ha visszamehetnék az időben ugyanúgy elhagynám :D
2021. ápr. 5. 20:40
 13/63 anonim ***** válasza:
85%
Kapna egy pörgőt...
2021. ápr. 5. 20:51
 14/63 anonim ***** válasza:
43%

Vannak jogos helyzetek,amik miatt igazán kijár egy-kettő. Oda is vissza is persze.

Gondolom a kérdés nem a normális esetekre gondolt.

2021. ápr. 5. 21:03
 15/63 anonim ***** válasza:
87%
5-ös vagyok, megtörtént. Pont így reagáltam. Főiskolások voltunk, semmi előjele nem volt, veszekedés közben egyszer csak megütött, pofonvágott úgy rendesen ahogy az kell. Megkértem hogy azonnal szedje a cuccait és távozzon. Nem tette, hanem bocsánatért esedezett. Újra felszólítottam, kinevetett és megkérdezte mit képzelek ki fog hinni nekem? Nem is történt semmi amúgy sem. Megismételtem már emelt hangon, erre leült tv-zni és azt mondta hagyjam abba a hisztit, megmondta hogy többet amúgy sem fordul elő. Erre odasétáltam a szekrényhez és kidobtam a személyes dolgait az erkélyen, mint az iratai, a tárcája es szóltam neki, hogy a helyében sietnék...egy nem vagy normális kíséretében lefutott a cuccaiért és bezártam az ajtót. Innentől nem érdekelt mennyit csöngetett stb. Végül egy haverjánál aludt. Másnap az első vonattal hazamentem a szüleimhez hajnalban, kapott egy időpontot amikor osszeszedhette a cuccait, annyi időre apukámmal visszamentünk a lakásba, ki pakolt és közben könyörgött, hogy azóta megbánta soha többet nem fordul elő csak elszállt az agya, stresszes stb. Na ezt módjuk én garantáltam, többet nem álltam szóba vele. Ma sem tenném másképp pedig már több éve volt.
2021. ápr. 5. 21:24
 16/63 anonim ***** válasza:
15%
15, idegesítő egy nő lehetsz. Ennyiért kidobni. Annyit is érsz akkor.
2021. ápr. 5. 22:20
 17/63 anonim ***** válasza:
92%
15-ös egy hős.
2021. ápr. 5. 22:22
 18/63 anonim ***** válasza:
100%

asszem én nem hívnám a rendőröket, inkább visszaütnék, a zsarukkal jobban járna...

amúgy ja, rendőr, kizárás, aztán bőghet és hisztériázhat, nem érdekelnek az agresszív sggfejek hazugságai

2021. ápr. 5. 22:27
 19/63 anonim ***** válasza:
73%
17. Mit követett el,amiért adnál neki egy medált,vagy Magyarisztán hőse címet? XD
2021. ápr. 5. 22:31
 20/63 anonim ***** válasza:
90%
Kiállt magáért.
2021. ápr. 5. 22:38
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!