Lányok mit tennének,ha a párotok megütne titeket?Ha felpofozna?
Pl mikor egy férfi töketlenkedik
Lehet ez bármilyen fontos szituáció,ami sorsdöntő,és ilyenkor nem lehet hülyéskedni,stb. Megérdemli,ébredjen fel!
Pl vagy egy nő kérdezés nélkül elvesz egy kis pénzt a férfi pénztárcájából
Én fixen szájon vágnám,és megkérdezném,hogy ezt mire fel. Miért nem kérte?
Nem arra célzok,hogy egy alkoholista hazajön,a nő meg tűri...
És nem is arra,mikor egy nő úgy gondolja,hogy ő most lekever egyet úgy,hogy semmit sem tett az asztalra,és csak úgy gondolja,hogy most demonstrálja,hogy ő milyen erős,értékes,és úrihölgy.
Így eljutott az agyadig?
Végigolvastam, és rohadt borzasztó. És ez a magyaros hozzáállás, az agresszió.
Ha az életedre tör, akkor megütheted. Egyéb módon nem. Ki akar félelemben élni, hogy csinált-e valamit, amiért most pofán veri a szeretett ember?
Fizikai erőszak soha, semmilyen körülmények között nem fér bele részemről, akkor sem ha...igazából soha. Mondom ezt úgy, hogy az eddig felsorolt példák egyikét sem követtem el. Szép is lenne, hogy csinálok valamit, ami miatt kapok egy pofont megérdemelten amiért visszaütök, ugye megütött szóval megérdemelten és mi lesz? Tömegverekedés? Pofozkodunk reggelig?
Egy civilizált ember tudja már magát kifejezni agresszió nélkül.
Ha az életedre tör, akkor megütheted. Egyéb módon nem. Ki akar félelemben élni, hogy csinált-e valamit, amiért most pofán veri a szeretett ember?
Itt most olyan esetekről beszélünk,ahol kijár,még mindig nem egy vitáról,amiből egyszer csak bunyó lesz. Értetlen.
Én férfiként azért kíváncsi lennék a háttérre.
Ha alapból nagyon stresszes volt, és még valamivel cukkoltad akkor lehet megérdemelted. Vagy alkoholista aki részegen ver? De maga a kontextus is számít, hogy ütött meg? Úgy hogy lila szemed? vagy úgy hogy muszáj volt levetnie a hüdét és 1-2 perces bőrpírt okozott?
Tehát ha nem ütlek meg kicsit naponta, akkor majd egyszer nagyon?
Mit művelt az apád?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!