Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lányok mit tennének,ha a...

Lányok mit tennének,ha a párotok megütne titeket?Ha felpofozna?

Figyelt kérdés
Veszekednétek és eljárna a keze a párotoknak.Szakítanátok vele egyből?

2021. ápr. 5. 20:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
26%

Pl mikor egy férfi töketlenkedik

Lehet ez bármilyen fontos szituáció,ami sorsdöntő,és ilyenkor nem lehet hülyéskedni,stb. Megérdemli,ébredjen fel!

Pl vagy egy nő kérdezés nélkül elvesz egy kis pénzt a férfi pénztárcájából

Én fixen szájon vágnám,és megkérdezném,hogy ezt mire fel. Miért nem kérte?

Nem arra célzok,hogy egy alkoholista hazajön,a nő meg tűri...

És nem is arra,mikor egy nő úgy gondolja,hogy ő most lekever egyet úgy,hogy semmit sem tett az asztalra,és csak úgy gondolja,hogy most demonstrálja,hogy ő milyen erős,értékes,és úrihölgy.

Így eljutott az agyadig?

2021. ápr. 6. 12:58
 32/63 anonim ***** válasza:
82%

Végigolvastam, és rohadt borzasztó. És ez a magyaros hozzáállás, az agresszió.

Ha az életedre tör, akkor megütheted. Egyéb módon nem. Ki akar félelemben élni, hogy csinált-e valamit, amiért most pofán veri a szeretett ember?

2021. ápr. 6. 13:07
 33/63 anonim ***** válasza:
89%
A fizikai erőszak az amit soha semmilyen körülmények között nem hagyok. A legkisebb jelére is ugrok. Párom még soha, de egy haverom egyszer megpofozott, visszaütöttem úgy hogy elrepedt az orra, és soha többé nem álltam vele szóba. Nyilván párkapcsolatban sem hagynám.
2021. ápr. 6. 13:21
 34/63 anonim ***** válasza:
86%

Fizikai erőszak soha, semmilyen körülmények között nem fér bele részemről, akkor sem ha...igazából soha. Mondom ezt úgy, hogy az eddig felsorolt példák egyikét sem követtem el. Szép is lenne, hogy csinálok valamit, ami miatt kapok egy pofont megérdemelten amiért visszaütök, ugye megütött szóval megérdemelten és mi lesz? Tömegverekedés? Pofozkodunk reggelig?

Egy civilizált ember tudja már magát kifejezni agresszió nélkül.

2021. ápr. 6. 13:59
 35/63 anonim ***** válasza:
80%

Ha az életedre tör, akkor megütheted. Egyéb módon nem. Ki akar félelemben élni, hogy csinált-e valamit, amiért most pofán veri a szeretett ember?

Itt most olyan esetekről beszélünk,ahol kijár,még mindig nem egy vitáról,amiből egyszer csak bunyó lesz. Értetlen.

2021. ápr. 6. 14:10
 36/63 anonim ***** válasza:
88%
De nem jár ki. Cigányok adnak nyomatékot mindennek ütéssel. Normális embereknek megy szájbavágás nélkül is a kommunikáció.
2021. ápr. 6. 14:21
 37/63 anonim ***** válasza:
12%

Én férfiként azért kíváncsi lennék a háttérre.

Ha alapból nagyon stresszes volt, és még valamivel cukkoltad akkor lehet megérdemelted. Vagy alkoholista aki részegen ver? De maga a kontextus is számít, hogy ütött meg? Úgy hogy lila szemed? vagy úgy hogy muszáj volt levetnie a hüdét és 1-2 perces bőrpírt okozott?

2021. ápr. 6. 19:47
 38/63 anonim ***** válasza:
59%
Én nőként kérdezem,hogy ezt tényleg igy gondolod? Hogy hazaérek, aznap csak a baj volt a munkahelyen, határidőim vannak amik rámszakadnak, meg még meg is jött, meg mondjuk anyám is felidegesített telefonon és a fejem is fájt egésznap mert front van, mondhatjuk, hogy minden összejött aznap, stresszes vagyok, rossz napom volt, semmire nem vágyok, mint leülni kicsit. Már épp leülnék, amikor felcukkolsz valamivel, bármivel amire gondoltál ez alatt a szó alatt,mondjuk 20x-ra is felhozod, hogy töltsük anyádnál a hétvégét amikor megmondtam, hogy nem akarom, vagy 2. napja lovagolsz azon, hogy a kedvenc inged nem találod én meg nem segítek megkeresni, vagy hogy megint letörtem a hűtő kilincset ami amugy is lejár,és cseszegetsz, hogy nem tusok semmire figyelni én meg nőként odamegyek és kapsz 2-t de nyugi csak kis bőrpír másnapra semmi nyoma. Te mit tennéd? Gondolom azt mondanád, hogy ez így tök oké abszolút megérdemelted és elnézést kérnél, hogy szóba hoztad. Ugyan már, ez kisebbségieken kivül hol elfogadott? Normális ember ilyenkor nem leoszt egyet csak úgy dühlevezetésnek hanem elmegy egyet sétálni, hogy kiszelősztesse a fejét vagy bevonul a szobába és aznap nem szól a másikhoz, esetleg ha hirtelen haragú üvölt pár sort.
2021. ápr. 6. 21:49
 39/63 anonim ***** válasza:
29%
És így lesz a sok elfojtott haragból komolyabb bántalmazás
2021. ápr. 6. 22:16
 40/63 anonim ***** válasza:
91%

Tehát ha nem ütlek meg kicsit naponta, akkor majd egyszer nagyon?

Mit művelt az apád?

2021. ápr. 6. 22:26
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!