Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 20-30 éves kor között ritka...

20-30 éves kor között ritka az hogy valakinek egyáltalán ne legyenek barátai, meg társasága?

Figyelt kérdés

Nekem egyáltalán nincsen senkim akivel tudnék találkozni, meg párkapcsolatom sincs. El vagyok egyedül de néha jó lenne valami társaság.

Ritka az hogy valaki ennyire magányos legyen? 27 éves vagyok.

tegnap 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Hát itt a gyakorin nem. A nagyobb merítésben azért ritka. Még a gyakoriról is barátkozhatsz. Mért nem jársz el kondizni, önkénteskedni, nyelvtanfolyamra, klubba, önismereti csoportba, táncórára, túracsoportba, filmklubba, stb. stb. stb.?
tegnap 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Sok ilyen van azt vettem èszre.

És hidd el sok extrovertáltnak is csak felszínes baráti kapcsolatai vannak,meg egyedülállóak vagy szar kapcsolatban tengődnek.

Fel a fejjel🙂

tegnap 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Én azt látom, hogy 25-30 között szakad meg sok barátság. Vége a sulinak, kezdődik a meló, nősülés, gyerek,..., aztán sem időd, sem lóvéd, és a párod sem enged.
tegnap 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem. Ilyen idősen az emberek zöme már párkapcsolatban/házasságban él, esetleg gyereket nevel, ezek meg eléggé kinyírják a társas interakciókat.
tegnap 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Itt biztosan és nagy átlagban sem ritka manapság. Elég sok tanulmány van róla.
tegnap 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen pl nekem 1 haverom van. Ennyi
tegnap 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Senkim sincs és igazából nem is kell.

Belefáradtam, hogy mindig én keresem a másikat és én érdeklődjek iránta.

tegnap 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Minden barátom akkor hülyült meg és tűnt el,amikor beszorultak a nőik lába közé. Maradjanak csak ott, már nem vagyok rájuk kíváncsi.

Nekem is volt kapcsolatom,de akire akartam, arra jutott időm, nem is kevés.

Az emberek önzése, bunkósága határtalan lett.

ma 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!