Jobboldaliak, mit gondoltok egy olyan férfiról, aki még 30 éves korában sem tesz azért, hogy családot alapítson, vagy egyáltalán barátnője legyen?
Figyelt kérdés
Mondhatja magát egy ilyen jobboldalinak?2021. nov. 11. 18:04
1/27 anonim válasza:
Semmi köze ahhoz hogy milyen oldali.
2/27 anonim válasza:
Nyilván a családalapítás az érettség és partner kérdése, ha mindkettő ok akkor lehet.
3/27 anonim válasza:
Van aki negyven évesen van aki húsz és van aki sosem.
4/27 A kérdező kommentje:
Én vagyok a szóban forgó férfi amúgy, és rengetegszer megkapom ismerősöktől, hogy nem teszek eleget a hazáért azzal, hogy nem alapítok családot.
2021. nov. 11. 18:17
5/27 anonim válasza:
A családalapítás az az egyik legjobb dolog lehet az ember életében ha megérett rá valaki.🙂
6/27 anonim válasza:
Ez hülyeség nem hiszem hogy valaki ilyet mondana elég fura ismerőseid vannak.
7/27 anonim válasza:
Elsősorban tied lesz a gyerek, de gondolom ezt te is tudod vagy nem?
8/27 anonim válasza:
Én konzervatív öreg vagyok, az ismerőseid még hülyék.
A haza nagyon fontos, de nehogy már azért nősülj!
9/27 anonim válasza:
30 évesen még nincs elkésve semmivel.
Az emberek manapság később érnek.
Egy ismerősöm (nő) 41 évesen kezdte a szülést, ma már van neki 3 gyereke.
10/27 anonim válasza:
Te miről beszélsz mindent jól csinálsz ilyen életszinvonalra ami itt van nem is érdemes gyereket csinálni.Az ismeröseid idioták igy is támogatod az országot meg töled vonják a lakás felujitásra a pénzt csok,kocsi vásárlás.Meg milyen hazárol beszélünk itt a 2 a korupcio az eu-ban.Talán elöbb ezen kéne változtatni akkor lehet gyerek vagy most Mészárosnak meg haverjainak akkarsz dolgozni.Meg kelene demokrácia is ahol nem a haverok az elsők.Az lenne a fura ha ilyen feltételek mellet gyereket válalnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!