Lányok mit tennének,ha a párotok megütne titeket?Ha felpofozna?
Tipikus...
Mindent minden mondatot kiforgat. Az ilyen nőket el kell kerülni és nincs annyi probléma ami erőszakot vezet.
Ha adsz neki egy második esélyt, majd ad egy második pofont.
Természetesen azt is tudni kéne, miért adna.
Valószínüleg elköltöznék, és nem költöznék vissza.
Emberfüggő. Ha tudnám, hogy annyira seggfej volta, hogy megérdemeltem, akkor elgondolkodnék.
Egyszer én ütöttem oda, de annyira rossz érzés volt, hogy azóta sosem fordult elő.
Instant kidobnám.
Jó, nyilván, ha pl folyamat verném a közös gyereket és azért üt meg, az egy teljesen más szituáció, mintha csak erőfitogtatásból.
Ha szándékos, akkor azonnal lelépnék. (Nem pakolnék. Majd később visszamennék a cuccaimért egy erősebb férfi rokonnal/baráttal.)
Azért írom hogy nem szándékos, mert nálunk már előfordult hogy megütöttük egymást pl. álmunkban, vagy csikizés közben, érterlemszerűen az más kategória. :D
Itt sok minden elhangzott, igazából egy nem:
sok nő képes arra, hogy szavakkal az őrületbe kergesse a párját.
Ezt szó szerint lehet venni.
Ma most a normális reakció erre se a pofon, hanem elsőre a rendezési terv, aztán, ha ez lehetetlen, akkor a szakítás. Még időben, mielőtt pofon lenne a dologból.
Csak sajnos sem a nők, sem a férfiak többsége nem ennyire tudatos vagy jól nevelt.
Vagy pedig nem lehet válni, mert csőd lenne belőle: mondjuk a nő vinné a lakást, a férfi mehetne a híd alá. Akkor aztán a nő tényleg úgy képzeli, hogy bármit megtehet, és természetesen meg is teszi.
Szerintem sem megoldás a pofon - de létezik olyan helyzet, amikor egyszerűen nincsen más. Ilyen esetben, amikor egy nő fegyvere a szó, a férfinak pedig nincs más eszköze, csak ez.
Elég baj, hogy létezik ilyen helyzet, de létezik.
"Vagy pedig nem lehet válni, mert csőd lenne belőle: mondjuk a nő vinné a lakást, a férfi mehetne a híd alá."
Ilyen helyzet akkor állhat elő, ha a nő magántulajdona a lakás még házasság előttről, és a pasi költözött oda. Ebben az esetben nem értem a problémát, nyilván úgy igazságos ha a nő kapja a saját lakását, tehát megint csak miért kell pofozkodni?
Nem.
Ilyen helyzet szélsőséges esetben úgy is előállhat, hogy a férfié a lakás, született gyerek, és ő kapja.
Ja, persze a gyerekkel a nő marad, nem a férfi. Nem az övé a lakás, csak a gyerek miatt lakik benne.
A férfi megy ki, és természetesen tartásdíjat is fizet.
Ha felesben vették, akkor is ez lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!