Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan mondjam meg egy lánynak...

Hogyan mondjam meg egy lánynak,akivel két éve levelezek,hogy még nem vagyok rá felkészülve,hogy találkozzak vele?

Figyelt kérdés
Két éve levelezek egy lánnyal.A két év alatt egyszer sem küldtünk képet egymásnak,bár ő láthatott már engem,mert tudjuk egymás nevét és rólam van kép Facebookon,róla viszont nincs.Elmondása szerint vékony, hosszú szőke hajú lány.Zárkózott típus,ezért nincs barátja.Ő se mondta még hogy találkozzunk,én sem hoztam még szóba,pedig jó lenne vele találkozni.Szerintem ő azért nem hozza szóba,mert úgy van vele,az én dolgom megtenni az első lépést.Én viszont hiába levelezünk két éve,nem tartom jó ötletnek hogy most találkozzunk.Először rendbe kéne tenni a dolgaimat,nem hiszem hogy jó benyomást keltenék,ha találkoznànk.Viszont attól félek,ha mégis szóba hozza,hogy ideje lenne találkoznunk és visszautasítom,megszakítja velem a kapcsolatot.Azt meg nem szeretném.

2020. júl. 29. 17:23
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Nem,de nem is kértem.
2020. okt. 29. 05:39
 42/47 anonim ***** válasza:
Kérj tőle egyet,szerintem már elég régóta beszélgettek.
2020. okt. 29. 05:41
 43/47 A kérdező kommentje:
#42 ma írok neki.
2020. okt. 29. 07:01
 44/47 anonim ***** válasza:
51%
Kamu a kerdes is
2020. okt. 30. 09:17
 45/47 A kérdező kommentje:
#44 Nem kamu.
2020. okt. 30. 18:31
 46/47 anonim ***** válasza:

Kaptal kepet?

Meg egy fontos kerdes! Penzt szoktal kuldeni neki? Ajandekokat?

2020. okt. 31. 19:34
 47/47 A kérdező kommentje:
#46 Nem szoktam pénzt küldeni sem ajándékot.Csak levelezünk.
2020. okt. 31. 23:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!