Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan mondjam meg egy lánynak...

Hogyan mondjam meg egy lánynak,akivel két éve levelezek,hogy még nem vagyok rá felkészülve,hogy találkozzak vele?

Figyelt kérdés
Két éve levelezek egy lánnyal.A két év alatt egyszer sem küldtünk képet egymásnak,bár ő láthatott már engem,mert tudjuk egymás nevét és rólam van kép Facebookon,róla viszont nincs.Elmondása szerint vékony, hosszú szőke hajú lány.Zárkózott típus,ezért nincs barátja.Ő se mondta még hogy találkozzunk,én sem hoztam még szóba,pedig jó lenne vele találkozni.Szerintem ő azért nem hozza szóba,mert úgy van vele,az én dolgom megtenni az első lépést.Én viszont hiába levelezünk két éve,nem tartom jó ötletnek hogy most találkozzunk.Először rendbe kéne tenni a dolgaimat,nem hiszem hogy jó benyomást keltenék,ha találkoznànk.Viszont attól félek,ha mégis szóba hozza,hogy ideje lenne találkoznunk és visszautasítom,megszakítja velem a kapcsolatot.Azt meg nem szeretném.

2020. júl. 29. 17:23
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
#17 én egyszerűen butább is,meg csúnyább is vagyok annál,mint amilyennek gondolnak.
2020. júl. 29. 18:20
 22/47 anonim ***** válasza:
23%

21 Nem tudom ki-mi vagy, de egy biztos ennél a nőcinél-a szőkénél emberileg milliószor jobb ember vagy.Látatlanban mondom. Ennél csak jobbak vannak.

Ez egy valódi kőkemény pszichopata.

2020. júl. 29. 18:23
 23/47 A kérdező kommentje:
#19 dehogyis, egyszerűen nem tud beilleszkedni,nem fogadják el.Hasonló a helyzet vele,mint mondjuk Bogival volt az exatlonba:)
2020. júl. 29. 18:24
 24/47 anonim ***** válasza:
50%

Azzal kérező nem tudok mit kezdeni ha saját magad akarod a nyak-tílóba tenni a fejed:D Én szóltam, a többi a te dolgod:)

Minden jót neked:)

2020. júl. 29. 18:26
 25/47 A kérdező kommentje:
24 semmilyen nyak-tíló nincs:)A lány soha nem kért tőlem semmit,nem mondta hogy küldjek neki pénzt,meg ilyesmi.Nem látom értelmét,hogy miért állítana magáról valótlanságokat,amik ráadásul rá nézve nem jók.
2020. júl. 29. 18:34
 26/47 anonim ***** válasza:
41%

Azt mondod csúnya és buta vagy. Az alapján hogy 2 éve beszélgetsz a csajjal úgy hogy ő már látott és jó vagy neki így, a gondolataidat és a személyiségedet is ismeri, tehát butának se tarthat mert azzal nem levelezünk 2 évig, de ő az aki rejtegeti magát, nos ez azt feltételezi, de erőteljesen, hogy ő rosszabb nálad, biztos hogy csúnya és kövér, vagy máshogy, de előnytelen külsejü, ez 100%. Ha szép szőke vékony lányka lenne akkor millió csücsörítős kép lenne róla mindenhol, és neked is küldött volna már az elején, dicsekvésképpen,hogy totál belebolondulj.

Mert mi csajok már csak ilyenek vagyunk.

Át vagy verve keményen.

40N

2020. júl. 29. 18:37
 27/47 A kérdező kommentje:
#26 Te is tudod hogy nem minden lány olyan,hogy szeret a Facebookra posztolgatni.Pont itt írta egy lány pár napja gyakorin,hogy róla sincs kép,pedig csinos.
2020. júl. 29. 18:44
 28/47 anonim ***** válasza:
82%
21# Ne értékeld le magadat,ne várj ha nem lépj,első lépés a legnehezebb aztán egyre könnyebb lesz, sok sikert és hajrá.
2020. júl. 29. 18:48
 29/47 anonim ***** válasza:
55%

Hát én még olyan SZÉP fiatal lányt nem láttam aki ne büszkélkedne magával. Ha nem is tolja túl, de néhány profilkép legalább van róla. Biztos hogy nem szép a te levelezölartnered. Akkor ha nem is a fb-on, de neked megmutatta volna magát. Álomvilágban élsz.

Neki ez így jó mert nem neki kell az alól kibújnia hogy találkozzatok, megteszed te, így nem derül ki mekkora bajban lenne ha te ragaszkodnál ahhoz hogy találkozzatok. Én a helyedben elkezdeném forszírozni a találkát, egyből kiderülne mi a pálya. Talán még el is tűnne!

2020. júl. 29. 18:56
 30/47 A kérdező kommentje:
#29 de én nem kértem hogy küldjön magáról képet.Leírta hogy néz ki,én meg elhittem.Nekem az derült ki a levelezésből,hogy kedves,intelligens,értelmes,de mégis magányos.Nem él társasági életet,nem bulizik,nem pasizik,mint a legtöbb vele egy idős làny.Kilóg a sorból.
2020. júl. 29. 19:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!