Hogyan mondjam meg egy lánynak,akivel két éve levelezek,hogy még nem vagyok rá felkészülve,hogy találkozzak vele?
21 Nem tudom ki-mi vagy, de egy biztos ennél a nőcinél-a szőkénél emberileg milliószor jobb ember vagy.Látatlanban mondom. Ennél csak jobbak vannak.
Ez egy valódi kőkemény pszichopata.
Azzal kérező nem tudok mit kezdeni ha saját magad akarod a nyak-tílóba tenni a fejed:D Én szóltam, a többi a te dolgod:)
Minden jót neked:)
Azt mondod csúnya és buta vagy. Az alapján hogy 2 éve beszélgetsz a csajjal úgy hogy ő már látott és jó vagy neki így, a gondolataidat és a személyiségedet is ismeri, tehát butának se tarthat mert azzal nem levelezünk 2 évig, de ő az aki rejtegeti magát, nos ez azt feltételezi, de erőteljesen, hogy ő rosszabb nálad, biztos hogy csúnya és kövér, vagy máshogy, de előnytelen külsejü, ez 100%. Ha szép szőke vékony lányka lenne akkor millió csücsörítős kép lenne róla mindenhol, és neked is küldött volna már az elején, dicsekvésképpen,hogy totál belebolondulj.
Mert mi csajok már csak ilyenek vagyunk.
Át vagy verve keményen.
40N
Hát én még olyan SZÉP fiatal lányt nem láttam aki ne büszkélkedne magával. Ha nem is tolja túl, de néhány profilkép legalább van róla. Biztos hogy nem szép a te levelezölartnered. Akkor ha nem is a fb-on, de neked megmutatta volna magát. Álomvilágban élsz.
Neki ez így jó mert nem neki kell az alól kibújnia hogy találkozzatok, megteszed te, így nem derül ki mekkora bajban lenne ha te ragaszkodnál ahhoz hogy találkozzatok. Én a helyedben elkezdeném forszírozni a találkát, egyből kiderülne mi a pálya. Talán még el is tűnne!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!