Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Öngyilkossági kísérlet után...

Öngyilkossági kísérlet után hogyan alakult az életed?

Figyelt kérdés
Sikerült megoldanod a problémáidat? Volt, aki segített? Vannak még öngyilkos gondolataid?

jan. 5. 01:47
 1/3 anonim ***** válasza:
64%

Nekem nem volt, de ismerek olyat, akinek volt.

Nem tudom minden kérdésre a választ, de:

- Igen, jelenleg úgy tűnik, sikerült megoldania (akkor többek között szerelmi bánat, de rossz szülői háttérrel és kevés szülői törődéssel)

- Igen, volt, aki segített (nem csak én)

- Nem tudom, van-e öngyilkos gondolata (nem kérdeztem cirka 6-8 éve), de nem hiszem - stabil család, gyerek összejött, nem fenékig tejfel az élet, de nincs depresszió

Szerintem öngyilkos gondolata addig nem lesz, amíg stabil a kapcsolata és jó a párjával a viszony. Ha ez változik, nem tudom, lesz-e újra ilyen gondolata, de remélem, nem, és legalább a gyereke tartja benne az erőt - ebben az esetben lehet bizonytalan.

Lehet normális élete az embernek öngyilkossági kísérlet után, de nem árt, ha van mellette segítség...

jan. 5. 02:13
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
Az öngyilkosság nem oldja meg a problémát, csak átadja valaki másnak.
jan. 5. 03:00
 3/3 anonim ***** válasza:
69%

"Az öngyilkosság nem oldja meg a problémát, csak átadja valaki másnak."

Milyen jól hangzik ez leírva!

Valójában viszont végleges megoldást kínál a problémára(ami nem mindenkinek ideiglenes)

Amire te gondoltál, hogy létrehozhat egy ÚJ problémát valaki másnak(de nem mindig)

jan. 5. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!