Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan mondjam meg egy lánynak...

Hogyan mondjam meg egy lánynak,akivel két éve levelezek,hogy még nem vagyok rá felkészülve,hogy találkozzak vele?

Figyelt kérdés
Két éve levelezek egy lánnyal.A két év alatt egyszer sem küldtünk képet egymásnak,bár ő láthatott már engem,mert tudjuk egymás nevét és rólam van kép Facebookon,róla viszont nincs.Elmondása szerint vékony, hosszú szőke hajú lány.Zárkózott típus,ezért nincs barátja.Ő se mondta még hogy találkozzunk,én sem hoztam még szóba,pedig jó lenne vele találkozni.Szerintem ő azért nem hozza szóba,mert úgy van vele,az én dolgom megtenni az első lépést.Én viszont hiába levelezünk két éve,nem tartom jó ötletnek hogy most találkozzunk.Először rendbe kéne tenni a dolgaimat,nem hiszem hogy jó benyomást keltenék,ha találkoznànk.Viszont attól félek,ha mégis szóba hozza,hogy ideje lenne találkoznunk és visszautasítom,megszakítja velem a kapcsolatot.Azt meg nem szeretném.

2020. júl. 29. 17:23
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
bírnám ha kiderülne hogy pasival levelezel 😂😂😂
2020. júl. 29. 18:06
 12/47 anonim ***** válasza:
53%

11 Egy nő másol egy másik nőt,annak a stilusát, gondolkodás módját így próbál pasit felszedni.

Még az előadás is hasonló, mert annak a másik nőnek valóban volt levelezése valakivel, akivel később találkozott is.De nem lett a dologból semmi.

Nagy az Isten állatkertje, basszus.

2020. júl. 29. 18:10
 13/47 A kérdező kommentje:
#9 nem hiszem,semmi haszna nem lenne belőle.Meg nem olyan az egész levelezésünk,mint a társat keresőké.Inkább csak barátilag levelezünk.Én szeretnék többet,de nem most.Hogy ő mit szeretne,miben lenne benne azt nem tudom.
2020. júl. 29. 18:11
 14/47 anonim ***** válasza:
31%
"Barátom" mond meg ennek a libának, hogy a valós FB-jét adja meg neked, amin fel van töltve a fotói garmadája,a botoxával és egyebekkel és ne mást másoljon, aki az internet fennállása óta sosem tett fel képet.
2020. júl. 29. 18:12
 15/47 anonim ***** válasza:
32%
Kisöreg, fel vagy ültetve. Közelébe nincs a másolat az eredetihez értelmileg, érzelmileg, gondolkodásilag, emberileg. Maradjunk ennyibe. Te pedig legközelebb légy óvatosabb, és ne ülj fel mindenkinek.
2020. júl. 29. 18:14
 16/47 A kérdező kommentje:
#12 dehogy másolja.Ha másolná,jobbnak állítaná be magát.Ő beszél a hibáiról,elmondta hogy nem tetszik az embereknek,amilyen.Elmondta,hogy a külsejével hiába nincs baj,nem akarnak barátkozni vele.
2020. júl. 29. 18:16
 17/47 anonim ***** válasza:
59%

7#Mai világban ki vagy mi a normális?

Mi a gond?

Kérlek írd le?

Miért nem vagy normális?

2020. júl. 29. 18:16
 18/47 A kérdező kommentje:
#14 nem adta meg az FB-jét,én kerestem rá.És nem lepett meg,hogy nincs róla kép.
2020. júl. 29. 18:18
 19/47 anonim ***** válasza:
19%

16 Tudod miért nem tetszik senkinek? mert egy érzéketlen, jéghideg, pénzéhes törtető ember, aki bárkin áttapos-legyen az gyereke, vagy felnőtt, ha az érdekében áll. Ezért.

Kisöreg, ébredj fel..csalás áldozata vagy.

2020. júl. 29. 18:18
 20/47 anonim ***** válasza:
16%
legyen az gyerek vagy felnőtt
2020. júl. 29. 18:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!