Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan mondjam meg egy lánynak...

Hogyan mondjam meg egy lánynak,akivel két éve levelezek,hogy még nem vagyok rá felkészülve,hogy találkozzak vele?

Figyelt kérdés
Két éve levelezek egy lánnyal.A két év alatt egyszer sem küldtünk képet egymásnak,bár ő láthatott már engem,mert tudjuk egymás nevét és rólam van kép Facebookon,róla viszont nincs.Elmondása szerint vékony, hosszú szőke hajú lány.Zárkózott típus,ezért nincs barátja.Ő se mondta még hogy találkozzunk,én sem hoztam még szóba,pedig jó lenne vele találkozni.Szerintem ő azért nem hozza szóba,mert úgy van vele,az én dolgom megtenni az első lépést.Én viszont hiába levelezünk két éve,nem tartom jó ötletnek hogy most találkozzunk.Először rendbe kéne tenni a dolgaimat,nem hiszem hogy jó benyomást keltenék,ha találkoznànk.Viszont attól félek,ha mégis szóba hozza,hogy ideje lenne találkoznunk és visszautasítom,megszakítja velem a kapcsolatot.Azt meg nem szeretném.

2020. júl. 29. 17:23
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
46%

Nehéz eset vagy 😉

Figyu. A lány nem akar veled találkozni, tehát az eredeti kérdésedben írt problémától ne félj, SOHA nem fog megkérni arra hogy találkozzatok. Tehát kifogással se kell készülnöd.

A lány átver, nem az akinek hiszed.

Kedves, intelligens fiúnak tűnsz, nem akarok bántóan fogalmazni. De gondolkodj egy kicsit racionálisan és lásd be hogy a szép, karcsú, szőke, érzékeny, kedves hercegnő nem létezik, egy csúnya, pattanásos, kövér lány hülyít 2 éve és élvezi hogy valaki végre foglalkozik vele. Nem normális dolog hogy sose láthattad még! Akinek nincs takargatnivalója az megmutatja magát!

40N

2020. júl. 29. 19:29
 32/47 anonim ***** válasza:
53%
kérdező neked valaki átmosta az agyad?
2020. júl. 29. 20:57
 33/47 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, ezt mindig a kérdező szokta mondani másra:D
2020. júl. 29. 20:59
 34/47 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező sose fogtok találkozni.

Tapasztalat.

Kifogásokat fog keresni és el fog tünni.

2020. aug. 1. 06:42
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
Na miújság?
2020. aug. 2. 00:21
 36/47 anonim ***** válasza:
Mzu?
2020. okt. 28. 14:21
 37/47 A kérdező kommentje:
#36 semmi még mindig nem találkoztunk.
2020. okt. 29. 04:30
 38/47 anonim ***** válasza:

Mikor fogtok találkozni?

Mondjuk azt hogy legyen ez egy karácsonyi ajándék? 🙂

2020. okt. 29. 05:00
 39/47 A kérdező kommentje:
#38 Jó lenne még ebben az évben találkozni vele😊
2020. okt. 29. 05:02
 40/47 anonim ***** válasza:
Küldött már magáról képet?
2020. okt. 29. 05:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!