Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha meghalnál, hiányoznál...

Ha meghalnál, hiányoznál valakinek?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 03:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
79%
Hajaj, pl. NAV, MVM, OTP...
tegnapelőtt 03:36
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos valószínűleg nem.
tegnapelőtt 04:53
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Csak két embernek. El vagyok zárkózva a világtól.
tegnapelőtt 04:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Családomnak mindig, munkatársaknak addig, amíg nem találnak helyettem valakit. Meg a leendő ügyfeleimnek is, csak ők nem tudnak róla.
tegnapelőtt 05:23
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
tegnapelőtt 07:33
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimnek végig hiányoznék, apai unokatesóméknak és szüleiknek szerintem hosszabb ideig, illetve még 1-2 barátnak is. Munkatársaknak, szaktársaknak meg csak minimális ideig, utána max. csak futólag kerülne elő a nevem, emlékem.
tegnapelőtt 08:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyám is meghal akkor utána senkinek. Olyan vagyok mint egy életfogytos elítélt. Két távolabbi, régi cimborám érdeklődne chaten közös ismerősöknél, ha nem értesülnének róla, hogy miért nem reagálok. Majd összeesek valahol, vagy rámrúgják az ajtót a szomszédok, önkormányzat stb.
tegnapelőtt 09:30
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
csak anyámnak,nincs másom,ketten voltunk mindig is.
tegnapelőtt 10:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
igen
tegnapelőtt 11:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Az állataimnak nagyon, az embereknek már kevésbé, mert csak magukat szeretik, meg óriási űr, meg káosz maradna csak utánam. Ezen utóbbin kellene még változtatnom valahogy, mielőtt beadom a kulcsot. Nem egyszerű feladat.
tegnapelőtt 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!