Volt olyan időszakotok, amikor azt kívántátok bár meghalnátok, mert nincs semmi értelme az életeteknek és senkinek sem hiányoznátok ha többé nem lennétek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 21:53
1/30 anonim válasza:
A gimi alatt (2011-2013) volt egy nagyon hosszú ilyen korszakom. Vagdostam magam és már búcsúlevelekt is írtam.
Manapság már csak nagyon ritkán tör rám, amikor kifejezetten magam alatt vagyok.
2/30 anonim válasza:
Éppen most jutottam el egy mélypontra, egy nehéz természetű férfi ismerősöm miatt. Igen problémás vele szót érteni.
Folyamatosan azt állítja, hogy ő aztán még sohasem célozgatott szexuális dolgokra (pedig de, azt csinálta,) a sértődöttet játssza nekem.
Nemsokára tisztázni fogjuk a dolgokat. Még ma beszélni fogunk, csak később... remélem, hogy valahogy dűlőre jutunk. Szerintem akkor is szünetet kellene tartanunk, ha szükséges együttműködnünk folyamatosan.
3/30 anonim válasza:
Volt. Az elmúlt 3-4 év kb erről szólt.
4/30 anonim válasza:
Pont most vagyok egy ilyen időszakban...
5/30 anonim válasza:
Nem volt. Voltam nehéz helyzetben, de meghalni sosem akartam.
6/30 anonim válasza:
Gimi alatt, aztán 20-as éveim vége felé, 30-as éveim elején. Milyen jó, hogy nem tettem meg, elkezdtem magam összekaparni, rájöttem mi miatt vagyok ilyen érzekmileg instabil szeremcsétlenség, most nagyon bízok a jövőben, soha jobban még nem vártam.
8/30 anonim válasza:
Soha, pedig volt rossz, sokszor, és még lesz is.
9/30 anonim válasza:
Amíg otthon laktam, voltak. Családi problémák miatt.
10/30 anonim válasza:
Mikor meghalt a szerelmem, annyira lesokkolt arra gondoLtam legjobb lenne ha én se élnék tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!