Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Volt olyan időszakotok,...

Volt olyan időszakotok, amikor azt kívántátok bár meghalnátok, mert nincs semmi értelme az életeteknek és senkinek sem hiányoznátok ha többé nem lennétek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 21:53
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Ilyet én még sosem éreztem/tapasztaltam egészen mostanáig. Az utóbbi hónapokban felerősödtek bennem ezek a negatív dolgok és sokszor arra gondolok, hogy más (akinek nincs lehetősége élni pl betegség miatt) mennyivel jobban megérdemelné az életet, mint én. Azt érzem jelen pillanatban, hogy sosem fog elmúlni ez az érzés. Sose voltam öngyilkosságra hajlamos és nem gondolkodtam el rajta, csak azt érzem, hogy nem érdemlem meg az életet. Belefáradtam nagyon sok mindenbe a rossz emberi kapcsolataimba, hogy rosszul bánok magammal, elvesztettem a munkámat is.
2022. febr. 14. 23:05
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az egész életem ilyen gondolatok járják át.
2022. febr. 14. 23:11
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Amióta gyerekem van szinte folyamatosan
2022. febr. 14. 23:35
 14/30 anonim ***** válasza:
Sokszor szoktam ezen gondolkodni, de nincs öngyilkosság hajlamaim
2022. febr. 14. 23:47
 15/30 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki életében vannak ilyen mélypontok, az enyémben is vannak.

Ilyenkor általában azokat a feladatokat tartom szem előtt amit itt az életben nekem kell megoldani

2022. febr. 15. 06:20
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám időszaknak, elvégre ez a gondolkodásmód a gyári alapbeállításom.
2022. febr. 15. 18:35
 17/30 anonim ***** válasza:
Jelenleg is egy ilyen időszakot élek át:(
2022. febr. 15. 20:47
 18/30 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló vagyok.

Rosszabb lett a helyzet tegnap a késő esti beszélgetésben. Nagy veszekedéssel tette le a telefont, hogy "soha többet", stb. Valahogy megbékítettem, ennek ellenére egész nap elérhetetlen telefonon.

Meg volt beszélve az esti 8 órai találkozó - gondoltam, ott tiszta vizet öntünk a pohárba. Mégsem volt a szokott helyen, a szokott időben A TÖRZSHELYÉN. Most már úgy tűnik, személyesen is elérhetetlen?

Próbáltam közös ismerősünket megkérni, hogy közvetítsen ebben a helyzetben, de nem járt sikerrel. (Rá vagyok utalva erre az emberre, mert INGYEN adja a szakértelmét, amiért mások súlyos pénzeket elkérnek.) Egy kritikus helyzetben ajánlotta fel a segítségét.

Állítása szerint nem egy haragtartó típus, meg azért sikerült egy olyat "kisajtolni" belőle az este, hogy "nem haragszik", meg majd napközben hívjam stb. Mégsem értem, hogy most mi van. Egyelőre várakozás...

2022. febr. 15. 20:48
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

"Volt olyan időszakotok, amikor azt kívántátok bár meghalnátok, mert nincs semmi értelme az életeteknek és senkinek sem hiányoznátok ha többé nem lennétek?"

Soha. Meglehetősen negatív alaptermészetű, mélabúra is hajlamos ember vagyok, de mindig úgy tartottam, hogy jobb élni, mint nem élni.

2022. febr. 15. 22:24
 20/30 anonim ***** válasza:
Van sokszor ilyen
2022. febr. 17. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!