Szerintetek mit lehet tenni ilyen helyzetben a szomszéddal?
Figyelt kérdés
Reggel 6kor kicsit összekaptunk a feleségemmel, volt egy probléma, amit hirtelenjében nem tudtuk h oldjunk meg, tényleg mint egy tipikus veszekedés, akkor jött az egymásra mutogatás, miért nem előbb, miért nem úgy intézted, milyen hülye vagy stb. volt egy-két asztalcsapkodás is, nem vagyok rá büszke, tartott egy 10-15 percig max., de a végefele hallom, h a szomszéd veri a radiátort tiszta erőből, többször és közben nagyon durván visít, ordít, elég csúnyákat, hogy kussoljál már te f*sszopó k*csög, elég sokszor, sztem az ágyhoz is verte magát. Erre eléggé megszeppentünk, már amúgy is épp abbahagytuk volna (de tényleg), de így kb. abba is hagytuk. Tudom, mi vagyunk a hibásak, nem kéne korán hangoskodni, vitázni, de sajnos családon belül ez néha elkerülhetetlen. Nem is haragudtam volna, ha szólnak, most se haragszom, csak kicsit bánt ez, hogy így kikelt magából a szomszéd, most olyan rossz érzésem van, szerintetek ha esetleg találkozom vele, bár szerencsére ritkán szoktam épp vele, akkor mit mondjak neki? Olyan hülye helyzet ez, meglepett tényleg, h ennyire csúnyán szólt hozzám, hozzánk. Hogy lehetne rendezni ezt a kapcsolatot. Őszintén nem akarok most átmenni hozzájuk, vagy ilyen ömlengős szövegelésbe kezdeni, legszívesebben az egészet elfelejteném, de ez mostmár sajnos lemoshatatlan, ha tudtam vna h ennyire zavarja, hallja... Nem akarom magam védeni, de így azért egy idegennel, szomszéddal nem beszélnék, még a vitába se beszélek így az ismerősömmel, ez egyébként lehet h*lyeség, de mi családon belül mindig kendőzetlenebbek voltunk, mert úgyis tudjuk, h nem gondolja komolyan, szóval engem ez most tényleg kicsit letaglózott, h ilyen ideges lett rá, és így anyázott, káromkodott le engem, minket. Mit gondoltok?2017. ápr. 28. 14:45
42/44 A kérdező kommentje:
Igen, epp annyira erek ra, h akkor volt haromnegyed oram irni par valaszt amibe egy fust alatt reagaltam mindenre, de most ket honapig a kerdes fele se neztem. Azert orulok h magyarorszagon ha barhol vitaba keveredek elobb utobb mindig a masik eletebe vajkalas a targytol total felrebeszeles a lenyegtelen reszletek eszrevetelenek majd cinikus megjegyzesenek tevekenysege kerul eloterbe. De latom nem is vesutettem sokat azzal h nem jottem fel 3bol ket komment total ertelmetlen Nem tudom utolso azzal h ide irod h szuzanyam mit akarsz kifejezni? Valahol tudom miket akarhatsz de szamomra csak egy kepmutato
2017. júl. 10. 11:33
43/44 A kérdező kommentje:
Kepmutato ontelt p.csa kepet festik le, aki magat tekinti a normanak es minden attol kicsit is elterohoz annyit tud hozzabofogni h atyauristen. Ezzel be se szalltal a vitaba barmit hizzatenni a dologhoz nem voltal kepes csak akkor minek irsz? Amire nincs kompetenciad oda ne irj. A 2. Valszolo irt egyesul vmi ertelmeset igen lehetseges h tul frusztralt vqgyok vqgy ink a pqrkapcsolataimba anyammal valo kapcsplqtba viszem ezeket a viselkesesi mintakat mert egyebkent baratokkal idegenekkel mas rokonokkal tok nyugodt vagyok. Alapvetoen ezekbe a kapcsolatokbq a sztem kevesbe frusztralt eletszakaszqimva is veszekedosebb voltam. Ezeket kene orvosolnom, koszi h irtal
2017. júl. 10. 11:39
44/44 anonim válasza:
Húú kérdező, veled borzasztó lehet együttélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!