Mit kezdenétek egy ilyen szomszéddal?
Ez nem csupán egy kellemetlen szomszéd, hanem elmebeteg is.
Nekünk is volt ilyenben részünk, ezért nagyon megértlek.
Engem azért jelentett fel az "egészsége károsítása" címén, mert lecsót főztem és kiszállt az illata.
Ő viszont gyomorfekélyes volt, nem ehetett ilyesmit, de az illat alapján megkívánta, felszaporodott a sava és megfájdult a gyomra.
Anyámat azért üldözte, mert állítólag az elvált feleségére hasonlított.
Amikor a fiúnk megszületett, fenyegető levelet írt, hogy kereszteljük át, mert neki nem tetszik a Gábor név.
Erről jut eszembe, hogy mindenórás terhes voltam és éjjel 3-kor csendháborításért kihívta ránk a rendőröket, azon a címen, hogy a töksötét konyhában porszívózunk.
Millió és millió dolgot tudnék neked mesélni ... és hiába mondtuk, hogy elmebeteg, nem volt foganatja
Évekig büntetlenül ölt minket, aztán mi is feljelentettük zaklatásért, vagy mi a fenéért, végül diliházba került, közben mi elköltöztünk és vége lett ennek a pokolnak.
Annyit tudok tanácsolni nektek, mivel ez nem lesz jobb, csak rosszabb, hogy vagy költözzetek el, vagy valamilyen hatékony módon félemlítsétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!