Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit kezdenétek egy ilyen...

Mit kezdenétek egy ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés
Nos. A szomszédban lakik egy 28 év körüli csávó es az anyja. Gyakorlatilag a nyáron ránk minden második nap kihívta a rendőrséget azért mert: a telefon csörgött a hálóban, sokáig telefonálok, a férjem szabadságon van, az egyetemista fiam live adást csinál a neten meg ilyenek. Szerencsére ez 1 hónapja megszűnt mert a rendőr mondta neki ha meg egyszer feleslegesen kihívja őket akkor eljárást indít ellenük. De tegnapelőtt elkezdődött megint. Most az volt a baja mert fát hallgattunk az udvaron. Ma reggel az volt a baja hogy miért az online ClassFmet hallgatjuk es miért nem a Petőfit. Erre a telke sarkába kihoz egy 200 wattos hangszórót es maxot elindítja a Petőfit. Ugye ez a hanggal 3 méterre van a hálószobától. Ti mit tennének ilyen szomszédal?

2016. dec. 30. 10:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#10 Nagyon remélem igaz a pletyka, amit a boltba hallottam ma 10 körül. Azt én is láttam, hogy ma reggel elvitték a rendőrök, azóta nem is jött haza. Azért vitték el, mert a szembeszomszéd feljelentette lesifotózás miatt. Egy idső házaspár él ott, megnéztem a képet, azon az idős bácsika éppen levette a pizsamáját... Azt is hallottam, hogy most elvileg egy pszichológus megvizsgálja. Nagyon remélem hogy ez igaz, mert már unom. Költözésen gondolkoztam, de rájöttem hogy nem, hisz 4 éve költöztünk ide, és végre sikerült teljesen rendbehozni a házat.
2016. dec. 30. 12:23
 12/25 anonim ***** válasza:

Ha be is zárják a pszichiátriára (?) egy időre, onnan előbb-utóbb kijön.

A lesi fotózásért nem jár börtön, legfeljebb pénzbírság.

Ha szépen rendben van a ház, akkor jó áron el tudjátok adni, a nyugalmatok, az életetek mégiscsak többet ér!

De ha semmiképp nem akartok költözni, akkor marad - rokoni, baráti segítséggel, esetleg külső személy felbérelésével - a megfélemlítése, ennek módozatait a fantáziádra bízom.

2016. dec. 30. 12:30
 13/25 A kérdező kommentje:
UPDATE: Azóta voltak nálam kint a rendőrök, kérdeztek, felvettek jegyzőkönyvet, holnap mennem kell, mert tanúként kihallgatnak. Rendőr azt mondta megvannak a bizonyítékok, de ennél többet nem árult el, azt mondta holnap tájékozatat. Azt hittem, ma már nem érhet meglepetés. Nyugodtan mentem ki a szaletli alá cigizni (esett az eső), mert eddig csak a kazánnál cigiztem, mert ott nem tud fényképezni. Ez után fél órával fent van a youtube-on egy videó arról, ahogy cigizek. Gondolkozom, akkor ki is lehet, mert az a ... a rendőrségen van. Mondom, akkor megnézem a kamera felvételét, mert 1 kamera a rendőrök tanácsára az utcára nézett. Erre ki van a felvételen? Hát az anyja. Elég feltűnően bemegy a bokor mögé, és várt, míg megjelenek, azt elment mikor bementem a házba. Hívtam is a rendőröket, most őt is bevitték... Mi jöhet még?
2016. dec. 30. 14:55
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

És te hogy szoktad észrevenni, hogy felteszi (valaki) a YT-ra?

Elszívsz egy cigit és végignézed a frissen feltöltött videókat? Vagy hogyan?

2016. dec. 30. 15:05
 15/25 A kérdező kommentje:
Úgy van, hogy találtam egy honlapot ahova minden féle ilyen videó vagy kép van megosztva és ezek a hülyék mindig ugyanott osztják meg
2016. dec. 30. 15:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Vagyis hat nem honlap hanem ilyen Facebook csoport. Nem is magyar hanem amerikai. Először tényleg véletlen kerültem ide nyáron de amikor láttam egy képet magamról akkor tovább nézegettem es hat volt elég sok. Amúgy meg a amit sosem értettem hogy emberek miért néznek olyan videókat amiben egy nő cigizik?
2016. dec. 30. 15:24
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Linkeld már be. ;)

Nem is kamu... :)

2016. dec. 30. 15:28
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted, hogy a rendőrséghez fordultál, így legalább lesz rá törvényes megoldás is.

Viszont az állam malomkerekei lassan őrölnek, szóval addig is nyugodtan el lehet kapni a fickót a férjednek pár haverral valami sötét helyen.

Szerezzenek gumibotot, símaszkot, kesztyűt, ducttape-et, fekete ruhát, fekete kendőt.

Figyeljék ki, merre jár a kis kocsog, hol lehet elkapni, ahol egyedül van.

Aztán mehet a móka, természetesen mobiltelefonokat bekapcsolva otthonhagyni, megvárni a kis sz-rházit, símaszk fel, szólni nem kell egy szót se, csak lefogni, szájára ducttape, szemére kendő, kezét hátrakötni, cipőt, zoknit le róla, földre vinni, aztán gumibottal elverni mindkét talpát, lábszárát, combját, nem kell full erőből, csak fájjon. Aztán zokni cipő vissza, lábszárnál is megkötni, majd otthagyni.

Sérülést nem okoz pár véraláfutáson kívül, viszont kegyetlenül fáj.

Aztán mikor legközelebb sántikálva felbukkan, mosolyogva megkérdezni tőle, hogy biztosan akar-e még balhézni?

Nem fog akarni.

2016. dec. 30. 16:07
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy van, hogy találtam egy honlapot ahova minden féle ilyen videó vagy kép van megosztva és ezek a hülyék mindig ugyanott osztják meg"

"Vagyis hat nem honlap hanem ilyen Facebook csoport. Nem is magyar hanem amerikai."

Nos Kérdező, innentől egy szavadat nem hiszem, ha nem teszed fel a csoport linkjét.

Nekem is gyanús volt, hogy bár a szomszéd pasi a rendőrségen ül, te mégis rohansz videókat nézni, nincs e rólad újabb feltéve, amint a szaletliban cigizel.

Nem kissé életszerűtlen!

Ja persze és a pasi 100 éves anyjának meg, miközben a fiát "elvitték a rendőrök" az a legnagyobb gondja, hogy ezalatt videókat készítsen rólad és amerikai oldalakra töltse fel.

2016. dec. 30. 16:23
 20/25 anonim ***** válasza:
50%
Vazze, az eszetekbe jutott már, hogy ti is legalább annyira kiálhatatlanul hangosak lehettek, mint amilyen idegesítők ők a feljelentgetéseikkel? Csak mert mindenkinek a másik a hibás. Ha a két család közül legalább az egyik értelmes lenne, akkor már rég megbeszéltétek volna egymással egy pohár bor mellett. Régen ez így ment.
2016. dec. 30. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!