Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit kezdenétek egy ilyen...

Mit kezdenétek egy ilyen szomszéddal?

Figyelt kérdés
Nos. A szomszédban lakik egy 28 év körüli csávó es az anyja. Gyakorlatilag a nyáron ránk minden második nap kihívta a rendőrséget azért mert: a telefon csörgött a hálóban, sokáig telefonálok, a férjem szabadságon van, az egyetemista fiam live adást csinál a neten meg ilyenek. Szerencsére ez 1 hónapja megszűnt mert a rendőr mondta neki ha meg egyszer feleslegesen kihívja őket akkor eljárást indít ellenük. De tegnapelőtt elkezdődött megint. Most az volt a baja mert fát hallgattunk az udvaron. Ma reggel az volt a baja hogy miért az online ClassFmet hallgatjuk es miért nem a Petőfit. Erre a telke sarkába kihoz egy 200 wattos hangszórót es maxot elindítja a Petőfit. Ugye ez a hanggal 3 méterre van a hálószobától. Ti mit tennének ilyen szomszédal?

2016. dec. 30. 10:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt túltoltad Kérdező!

Kár, mert milyen jól elsopánkodhattunk volna még egy darabig.

2016. dec. 30. 18:50
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Igazából már a kérdés is elég hihetetlennek tűnt, de azt még elhittem volna, elvégre vannak hülyék. A kommentjeid árultak el sajnos. Máskor okosabban..
2016. dec. 31. 16:20
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem onnantól lett életszerűtlen, hogy a telefonokon lehallgató programokat találtak. Azt távolról csak profi tudja rátenni, a szomszédból a Jocóka nem.
2017. jan. 1. 17:42
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is a kémprogram volt már gyanús. :D

Pedig amúgy tetszett a sztori.

2017. jan. 1. 20:21
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Eleve gáz, hogy a kérdésben kiírja, hogy bömbölteti a rádiót a szomszéd meg ilyenek, és csak pár komment után jutott eszébe leírni a hardcore cuccot, a filmezést, fotózást, netet... ha ilyen szomszédom lenne, ez sokkal nagyobb gond lenne, mint a rádió bömböltetése.

És az is eléggé sántít, hogy a "gimnazista barátnőm felhív hogy egy duci nők és egy dohányzó nők oldalon is fent vagyok."

Igen, mert nők állandóan olyan szájtokon lógnak, ugyebár :)

2017. jan. 1. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!