Mit kezdenétek egy ilyen szomszéddal?
Figyelt kérdés
60-70 körüli egyedülálló nő. Állandóan nyitva van az ajtaja, ami a gangra nyílik, naponta órákat tereget és kint a gangon "kémlel". Amikor csak tud, beleköt valami hülyeségbe. Sokszor olyanba is amihez semmi köze: beszól a vendégeimnek, munkásoknak akik hozzám jönnek. Vagy arról pofázik hogy mit csinálhatok és mit nem csinálhatok a gang hozzám tartozó részén. Mondanom se kell hogy benéz az oda nyíló ablakon. Állandóan figyel és pofázik. Le lehet állítani az ilyet? Néha már utálok hazamenni, van hogy fel se megyek az emeletre ha ott van, inkább elszívok lenn egy cigit.2012. ápr. 30. 18:05
1/2 tetris válasza:
Vén csoroszlya, egyedül van, és unatkozik. Ezért foglalkozik olyasmivel, amihez semmi köze. Mindegy mivel, de szeretne valahogy beszélgetni másokkal. Ha más módja nincs, akkor veszekedéssel próbál kapcsolatot kezdeményezni. Lehet, hogy nagy marhaságot írok, de én a békés megoldások híve vagyok. Mi lenne, ha megpróbálnál barátságosan közeledni hozzá? Megkérdeznél tőle valamit, és elbeszélgetnétek? Hátha nem is olyan boszorkány, csak nagyon magányos.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem veszekszek vele, inkább ráhagyom, és többször is elbeszélgettem vele, kedves vagyok beszéltem róla hogy mivel foglalkozom épp, stb. Sajnos nem segített, lehet hogy ezek miatt is érzi úgy hogy "köze van" hozzá.
2012. ápr. 30. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!