Szép napot mindenkinek! Szerintetek az elviselhetetlen pletykás szomszéddal mit kezdjek? Nem tudjuk élni a saját életünket!
Panel házban lakunk,anyuék elváltak nem olyan rég. Fölöttünk lakik egy anyuval egyidős nő, aki folyamatosan leadja a drótot anyu volt férjének. Mindent hall,ha veszekedünk arról egyből értesíti apámat,persze ő egyből piszkál minket. Olyan dolgokat hallunk vissza,ami szerintem már undorító tőle. Más életében vájkál... Anyu nem akar balhét,de nekem a hócipőm televan ezzel a nővel. Sokszor neki teszünk szívességet és ez a hála. Azon gondolkodok hogy még ma felmegyek hozzá beszélgetni.
Szerintetek?
Hát lehet, hogy azért adja le a drótot, mert unja, hogy folyton a vitáitokat hallgatja.
Én panelba lakok, de iszonyúan idegesítene, ha a szomszédaim úgy ordítanának egymással, hogy mindent hallok.
Ha nem hagysz felületet a piszkálódásra, nem fog kavarni.
Nehogy már még Te kérd számon, hogy miért beszéli ki a dolgokat, amit Ti kürtöltök szét.
Már bocsi, de ne is várja el senki hogy 3 kisgyereket teljesen egyedül nevelő anyuka ne akadjon ki. Főleg miután elvált...
Az meg a másik fele hogy nem kötelező itt laknia. Nem ordibálunk, csak kisebb nézeteltérések vannak. Mi ugyanúgy hallottuk mások vitáját, ordibálását, ami tényleg elviselhetetlen volt. Pl. Szembe szomszéd nap mint nap részegen ment haza a családhoz, a folyosón verekedtek a kamasz gyerekkel este 11kor, mikor a tesómék próbáltak elaludni. És még sorolhatnám...
szia!
Menj fel,és kérdezd meg h mi a f.sz köze van hozzá,ti mit csinaltok?
Te a lány vagy?mert akkor küld inkább a párodat,egy pasitól jobban megijed.szép szóval sztem ennel nem lehet elérni semmit.
a szüleim kertes házban laknak és gyerekként utáltam amikor veszekedtek mert a fél utca hallotta hogy miket ordibálnak egymásra
szerintem senkire nem tartozik, hogy ki min veszekszik így nem kell rögtön magas hangon kezdeni, hanem szépen nyugodtan meg lehet beszélni érteles ember halkas is megérti, hogy mi a probléma
a szomszédtól nem szép, hogy elmondja apádnak, de tuti elege van abból, hogy nap mint nap titeket kell hallgatnia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!