Szép napot mindenkinek! Szerintetek az elviselhetetlen pletykás szomszéddal mit kezdjek? Nem tudjuk élni a saját életünket!
Panel házban lakunk,anyuék elváltak nem olyan rég. Fölöttünk lakik egy anyuval egyidős nő, aki folyamatosan leadja a drótot anyu volt férjének. Mindent hall,ha veszekedünk arról egyből értesíti apámat,persze ő egyből piszkál minket. Olyan dolgokat hallunk vissza,ami szerintem már undorító tőle. Más életében vájkál... Anyu nem akar balhét,de nekem a hócipőm televan ezzel a nővel. Sokszor neki teszünk szívességet és ez a hála. Azon gondolkodok hogy még ma felmegyek hozzá beszélgetni.
Szerintetek?
Nem beszélgetni kell vele, hanem egyszer beverni az arcát.
Onnantól kussban lesz.
És tudod, anyuék már nagyon régóta jóba vannak, voltak. Ha rosszba lennének már x éve, azt mondom hogy belefér, mert szivatja a másikat. De így...
A másik, hogy apám is egy szemétláda, mert ő a problémát nem megoldani szeretné hanem fokozni.
Huh, nézd, én elhiszem, hogy idegesítő a szomszédotok, nekünk is van pár ilyen pletykás vénasszony szomszédunk.. DE!
Sajnos, ha hangosan veszekszetek egymással, ami kihallatszik a lakásból, akkor az már nem a magán dolgotok. Tudom ez furán hangzik, de így van. Onnantól kezdve, hogy felemeled a hangod, és hallják a szomszédok, már nem akadályozhatod meg, hogy annak mondja el, akinek csak akarja.
Ti magatok "osztjátok meg" vele az információkat, (ordibáltok) és Ő ezt elmondja apukátoknak. Ha nem kiabálnátok ki olyan dolgokat, amiket nem akartok visszahallani, vagy nem szeretnétek, hogy illetéktelen fülek hallják, akkor nem is lenne probléma.
Teljesen igazad van abban, hogy semmi köze ahhoz, hogy Ti miről veszekedtek, ráadásul ocsmány dolog, hogy ezt tovább is adja aputoknak, de ez ellen szinte nem tehetsz semmit. Max befenyíted, vagy tényleg halkabban vitáztok. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!