Mit kezdenétek ha megnyernétek a lottó 5öst milliárdosok lennétek 1 nap alatt? Kinek adnátok belőle?
anyukáméknak adnék hogy anyámnak soha többé ne kelljen halálra gürcölnie magát, elküldeném őket 2 hétre külföldre kikapcsolódni,
anyósomnak felújítanám a házát
a férjemnek csináltatnék egy asztalos műhelyet
mi legalább 2 szobás lakásba költöznénk, és vennénk egy autót, és a többit bankba tenném hogy kamatozzon
nincs más család
esetleg adnék még vmi alapítványnak!
de ez szép álom...
Senkinek nem adnék, vennék egy házat és egy autót, a többi befektetnénk, hogy a gyerekeinknek is biztosítsuk a jövőt előre. Nem vagyunk jótékonysági szervezet, szeretnénk normális életet élni. Nem luxusvillában, csak úgy, hogy ne kelljen azt számolgatni, kijövünk-e a hónap végére a pénzből.
23/L 22/F jelenleg együtt élünk albérletben, és próbáljuk építeni a közös jövőt nagyon nehézkesen
Senkinek. Ennek sosincs jó vége. Mindenki előkerülne és sorban állna a pénzemért.
Persze a szüleimmel megosztanám, de ez nem adás, nekik nem kell kérniük. Más meg felőlem hónapokig nyalhat, egy k*rva fillért sem húz ki belőlem. Egyébként is irigy vagyok, nem adok soha senkinek semmit. Ami az enyém, az az enyém, és pont.
A szüleimnek, a páromnak, a testvéreimnek, a nagyszüleimnek, a keresztanyukámnak és keresztapukámnak, a párom szüleinek, a sógornőjelöltemnek és a családjának adnék belőle.
Egy részét befektetném, hogy ne kelljen aggódnom a pénz miatt jövőbe, egy részéből utaznék, egy részéből adományoznék. Nem tudom kinek, de biztos lennének benne beteg gyerekek és állatmenhelyek.
anyumnak vennék egy nagy üzletet kozmetikánakmert jelenleg bérli és még minuszos a bérleti dij miatt...
barátoknak én s enagyon adnék mert tény hogy ilyenkor mindenki elökerül.de nem is mondanám meg, max hogy pármillát nyertem. az még nem feltünö.
én vennék magamnak valami kecot, letenném a jogsit, meg vennék valami átlagos kocsit.eszembe nem jutna fényüzni.
én segiteni állatokon segitenék.
A szüleimnek, nagyszüleimnek adnék.
Van egy baráti pár akikkel nagyon jóban vagyunk, nekik is adnék, a többit bankba és elindulnék utazni, miután haza jöttem élném tovább az életemet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!