Mit kezdenétek ha megnyernétek a lottó 5öst milliárdosok lennétek 1 nap alatt? Kinek adnátok belőle?
Statisztikák szerint a lottó ötös nyertesek pár év múlva ugyanott tartanak anyagilag, mint előtte, sőt rosszabbul. Elisszák és meghalnak. Pár éve volt egy ilyen riport, már a legtöbbel nem tudtak interjút készíteni: addig ivott, míg meg nem halt, aztán adósságot hagyott maga után.
Azt tudnám, hogy kinek nem adnék belőle: a rokonaim 90%-nak, az ismerősök 100%-nak.
-Kifizetném a házat, leszigetelném, felújítanám anyukáménak (bár lehet inkább költözni szeretnénk).
-Kifizetném a kocsit nekik.
-Megvenném azokat a tárgyakat amelyekre már nagyon régóta vágytam.
-Vennék egy lakást magamnak.
-Beosztanám a pénzt szépen, meghúznék egy maximum vonalat, hogy havonta ennyit költhetek belőle.
-Dolgozgatnék.
Nem adnék senkinek sem, ha szeretne valaki valamit akkor kérhetne tőlem persze nyugodtan, illetve ha látnám, hogy xy a családból nyomorog stb, rossz a mosógépe, megvenném neki.
A családomnak/közeli rokonaimnak adnék a pénzből.
Felújítanám a házunkat, vagy vennénk újat, esetleg felgyorsítanánk az építését a már épülő házunknak. Vennék laptopot, érinthetőképernyős telefont, autót a szüleimnek, hogy a nővérem 1 év múlva, amikor 18 éves lesz, tanuljon meg vezetni a tanfolyam után.
Esetleg valamerre elmennénk kikapcsolódni a családdal. És a család érdekében vennék új TV-t is. A cicámnak csináltatnék egy kis "lakáskát", amiben majd lakhat. Lenne benne: ágyikók, játékok, többféle tányérok neki evéshez, különféle tápok, párnácskák, kaparófa, stb.
Hű, nagyravágyó vagyok, de én ezt szeretném... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!