A szüleim elvennék tőlem a LOTTO-n nyert pénzt?
Én a helyedben nem mondanám meg hányas találatod volt. Ha elmondod, elvenné a pénzedet. Az miért lenne jó? Szerintem ne hagyd magad, azt a pénzt Te nyerted, Te játszottál és kész. Téged illet a nyeremény!
20/L
Vetesd fel valakivel a nyereményt, aki odaadja neked a pénzt :D
Mivel te még nem veheted fel.
én ahogy megtudnám h 3asom van gyorsan összepakolnék titokban aztán amikor anyámék elmennek otthonról le lépnék utközben felvenném a 11445 ftot és irány kanada v thaiföld
és boldogan élnék belöle mig megnem halnék:)
amugy nemkell ennyire zsidónak lenni:DD
csak az a gáz hogy te nem válthatod be S:
nincs idősebb tesód,vagy egy nagyon közeli barátod akiben megbízol?mert akkor őket kérd meg(azért hÍvd meg őket utána vmire:D)
azt hiszem a 3ast nem kézpénzben adják oda...vagy igen?mert ha nem akkor kell egy bankszámlaszám is ...
azért mázlid van :D
"amugy ne legyél ennyire szerencsétlen nálunk 15-16évesek simán lottóznak tipmixelnek (persze nem nyomorult 150cm magas 40kgosak) vagy sört is anyukád veszi neked?"
Képzeld el, hogy elkérik a személyit. Na ehhez mit szólsz?
Engem nem is olyan régen megállított egy 16 körüli srác, hogy nem- e váltanám be neki a 3-as találatot, mert neki nem adták ki.
próbálj szerencsét, hátha odaadják neked is a nyereményt. ha nem, akkor kérj meg egy idősebb ismerőst.
egyébként lehet nem is venné el anyud a nyereményt. én bizti nem venném el a gyerektől, pedig szerencsés kezű az enyém, ő töltögeti a lottókat ha nagy ritkán veszünk és a sorsjegyeket is ő választja. mindíg nyer valamennyit, és az az övé. persze ha 100 milliót nyerne segítenék kitalálni mit vegyünk belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!