A szüleim elvennék tőlem a LOTTO-n nyert pénzt?
Figyelt kérdés
Szóval mégcsak 17 vagyok és mondtam anyunak hogy vegyen egy szelvényt nekem, de ha nyerek valamit akkor az az enyém marad.Eddig megegyeztünk benne, kifizettem neki a pénzt amin ő a lotto-t vette és a hétvégén lett egy 3-asom... anyu kérdezte hogy hányasom lett a lotton én csak azt mondtam hogy csak 1 találat... ha elmondanám neki hogy 3-asom van, biztosan elvenné tőlem pénzt, végülis én írtam le neki a számokat stb. csak mivel én még nem vagyok 18 nem lottozhatok, egyébként nem vagyunk gazdagok , szegények sem de a szüleim nagyon pénzéhesek, had ne magyarázzam el... ti mit tennétek a helyemben?2010. okt. 21. 16:41
31/31 anonim válasza:
18:47 tökéletesen igazad van DE! és itt jön a de! Abból a tizenévesből mi fog kikerekedni, aki itt hisztizik, hogy saját anyámat hogyan tudnám átvágni a pénzzel? Lehet igazat mond és pénzéhesek, de a kérdező nem az, ha a sutyiban felvett pénzt ő maga dorbézolja el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!