Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kezdjek hajnali zajos...

Mit kezdjek hajnali zajos szomszéddal?

Figyelt kérdés
Most fogunk visszaköltözni sorházi lakásunkba, és a szomszéd roma származású. Nem vagyok rasszista, szoktunk beszélgetni, de vele csak addig lehet jóban lenni amíg nem teszek semdi dolgát szóvá, mert ha igen akkor leordít és csak azért is zajol. Lehangszigeteltük a hálószoba falát már, de reggel hatkor így is az ordító rádiója vert fel mindig. Két kisfiam miatt nem alszom át az éjszakát, nyolcig tudnék pihenni. Hogy vegyem rá, hogy halkítson de magától, mert szólni nem lehet. Mondjam mikor költözünk, hogy már alig várom hogy a rádiódra keljek és mosolyogjak mintha vicc lenne hátha rákérdez?

2012. ápr. 30. 14:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Én biztos átmennék hozzá és normálisan elmondanám, hogy mi a probléma, a gyerekek nem tudnak pihenni, lehetne-e, hogy halkabbra veszi a rádiót, vagy használ fülhallgatót.

Ha nem ért a szép szóból, akkor meg rakjál ki két hangfalat a kerítéshez és adjál egy kis metált, attól kiszalad a világból is.

2012. ápr. 30. 14:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de nem lehet mondani neki mert mit okoskodok én bele az életébe, csak engem zavar, stb. jön a válasz és még feljebb veszi. Utóbbi hangfalos mókát férjem megcsinálta annó, toporzékolt a dühtől de változás semmi.
2012. ápr. 30. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nincs más megoldás, el kell lopni a rádiót :) Legfeljebb azt hiszi, valamelyik rokon volt.
2012. ápr. 30. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Utána kellene nézni, hogy hányig lehet ilyen esetben kihívni a rendőrséget (mert este 10 után úgy tudom ki lehet). Bár nem tudom, hogy az ehhez szükséges zajszint megvan-e, de utolsó lehetőségként meg lehet próbálni.
2012. ápr. 30. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!