Mit csináljak a felső szomszéddal?
Biztos nem poénból mászkál 11-kor. Örülj hogy nem airbnb-sek laknak ott, vagy kisebbségiek, netán őrült fiatalok, akik éjszakába nyúlóan buliznak.
A társasház ilyen, azt is hallod amit nem akarsz. Persze, szólhatsz neki, de mondom, nem olyan hardcore a helyzet, mintha agyeldobós bulik, ordibálások lennének.
Nem csinál semmi olyat, ami törvénybe ütköző lenne. Szimplán későn ér haza, és akkor tudja elintézni a szükségleteit.
Ha annyira zavar, költözz családi házba. Társasházakban ez mindennapos.
Ne válaszoljatok, legalább harmadjára írja ki ugyanezt a kérdést ez az idegbeteg tökfej.
Arról mesélj inkább kérdezőkém, hogy áll a birtokvédelmi eljárás, amit azért indított a felső szomszéd, mert te meg hangos zenét nyomatsz neki direkt amikor aludna :D
JA ez az a kérdező, aki kiírta, hogy léptek a szomszédok a zenlése miatt?
Akkor visszavonom, légy oly kedves és húzz egy tanyára, mert ez a feletted lakó szomszéd, semmit nem csinál, csak szerencsétlen tolja a műszakokat egymás után, és közben enne-aludna-fürödne. Te pedig a fene nagy jólétedben már nem tudsz mit kitalálni, hát idegesít, hogy mások is élnek körülötted, és nem te vagy egyedül a világon. Aludjál, ne hallgatózz!
És ezekért pláne ne bömböltesd a zenéidet.
LAktam társasházban, ahol felettem kettővel bulizó cigányokat is lehetett hallani, illetve az alattam lakónak hol a kutyája, hol a zenéi üvöltöttek, nem kevés hangerővel. Az hogy te feletted lakó mászkál, lóf... ahhoz képest amit ott lenyomtak... Ott mit csináltál volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!