Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csináljak a felső szomszéd...

Mit csináljak a felső szomszéddal?

Figyelt kérdés
Este fél 11 körül ér haza munkából. Zuhanyzik, eszik, wcre járkál... Felébreszt a zajongásával.

2017. jan. 5. 15:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
67%

a) Beszélj vele.

b) Füldugó.

2017. jan. 5. 15:43
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem poénból mászkál 11-kor. Örülj hogy nem airbnb-sek laknak ott, vagy kisebbségiek, netán őrült fiatalok, akik éjszakába nyúlóan buliznak.

A társasház ilyen, azt is hallod amit nem akarsz. Persze, szólhatsz neki, de mondom, nem olyan hardcore a helyzet, mintha agyeldobós bulik, ordibálások lennének.

2017. jan. 5. 15:47
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Szokjad! Majd a te kedvedért haza se megy munkából, mi?
2017. jan. 5. 15:49
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem csinál semmi olyat, ami törvénybe ütköző lenne. Szimplán későn ér haza, és akkor tudja elintézni a szükségleteit.

Ha annyira zavar, költözz családi házba. Társasházakban ez mindennapos.

2017. jan. 5. 16:10
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, a szomszéd lakni mer a lakásában. Szerintem lődd tarkón, megérdemli.
2017. jan. 5. 16:14
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
Rossz konstrukció a ház, pereld be az építőt,építetőt, előző tulajt, hogy olyan lakást adott el neked ahol normál tevékenységek áthalatszanak. Kéred a különbözetet!
2017. jan. 5. 17:02
 7/25 A kérdező kommentje:
Albérlő vagyok, de sajnos 1 éves szerződést írtam alá.
2017. jan. 5. 17:24
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
A "sajnos" inkább a szomszédok szemszögéből nézve helytálló, ha ennyire összeférhetetlen vagy.
2017. jan. 5. 19:02
 9/25 anonim ***** válasza:
95%

Ne válaszoljatok, legalább harmadjára írja ki ugyanezt a kérdést ez az idegbeteg tökfej.

Arról mesélj inkább kérdezőkém, hogy áll a birtokvédelmi eljárás, amit azért indított a felső szomszéd, mert te meg hangos zenét nyomatsz neki direkt amikor aludna :D

2017. jan. 5. 22:43
 10/25 anonim ***** válasza:
94%

JA ez az a kérdező, aki kiírta, hogy léptek a szomszédok a zenlése miatt?

Akkor visszavonom, légy oly kedves és húzz egy tanyára, mert ez a feletted lakó szomszéd, semmit nem csinál, csak szerencsétlen tolja a műszakokat egymás után, és közben enne-aludna-fürödne. Te pedig a fene nagy jólétedben már nem tudsz mit kitalálni, hát idegesít, hogy mások is élnek körülötted, és nem te vagy egyedül a világon. Aludjál, ne hallgatózz!

És ezekért pláne ne bömböltesd a zenéidet.

LAktam társasházban, ahol felettem kettővel bulizó cigányokat is lehetett hallani, illetve az alattam lakónak hol a kutyája, hol a zenéi üvöltöttek, nem kevés hangerővel. Az hogy te feletted lakó mászkál, lóf... ahhoz képest amit ott lenyomtak... Ott mit csináltál volna?

2017. jan. 5. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!