Egész nap megy egy ütemes, néha sebességben lassuló-gyorsuló kopogás felettünk. Olyan, mintha egy gép menne, 2-5 másodpercenként koppan egyet, magyarul üt egyet a padlón. Nappal annyira nem, éjjel annál inkább zavaró.
Szóltunk már neki, ő nem hall semmit, tagad. Pedig tőlük jön. Mikor szóltunk nekik, pár percig csönd volt, aztán újra elkezdődött.
Hosszú távon idegesítő. Szerintetek mit lehet tenni?
1. emeletiek, nyugdíjasok, más lakásokból többször kiutált lakók
2017. ápr. 6. 11:17
2/8 anonim válasza:
Bocs, de honnan tudod, hogy tölük jön?
A panelban igen furcsán tudnak a hangok terjedni , sokszor másik emeletröl, esetleg másik lépcsöházból hallatszik át, nektek meg úgy érzödik, mintha a fölöttetel lévö lakásból jönne.
Mellesleg ha nem hangos, akkor semmi ok nincs tenni valamit ellene.
Azt meg végképp nem értem, mi az, hoyg "más lakásokból kíutált" valakik - ezt honnan tudjátok, illetve nem ez az egész problénak az eredete, hogy ti is ki akarjátok öket utálni?
2017. ápr. 6. 11:25
3/8 anonim válasza:
Én is földszinten lakom és a 2. emeletről le szokott hallatszanki egyik zombinak a rádiója akinek mániája volt hogy már hajnali 4-kor felhangosította hogy más se aludjon. Neki egy szót sem szóltam, ahogy a többi csendháborítónak sem szoktam, hanem ahogy az állatokkal szokás bánni, én is kellemetlenséget okoztam nekik. Az említett zombinak annyiszor nyomkodtam a kaputelefonját amíg abba nem hagyta mások nyugalmának zavarását. Valamint a postaládájába tömtem amit csak tudtam, hisz ő is szemetelt az én lakásomban csak ő hanggal tette. Egyből értett belőle és síri csend lett. A többi lakó meg még hálás is nekem érte ha móresre tanítom az ilyen zombikat. A tévét éjjel is hangosan bömböltetőnek meg kívül a betonfalát dörömböltem kalapáccsal. Ő is normális lett és kiderült hogy ő is tud olyan normális hangerőn tévézni mint a ház többi 58 lakója. A szép szóból nem szoktak érteni. Csak abból ha kellemetlenségük adódik a másokat zavaró cselekedetük miatt.
2017. ápr. 6. 11:37
4/8 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy tőlük jön, "körbejártuk" a lakásokat, voltunk más lépcsőházban is. Tőlük jön.
Utálkozni nincs értelme, mi meg szeretnénk oldani a problémát, mert nem csak minket zavar. De más inkább csak tűri.
2017. ápr. 6. 12:06
5/8 anonim válasza:
Ha állandóan halljátok, akkor olyan lehet, ami folyamatosan megy, azért éjjel csak alszanak ők is.
Esetleg függöny, szélcsengő, amit a szél mozgat, óra, szellőző...
2017. ápr. 6. 12:08
6/8 anonim válasza:
Nyitvafelejtett szekrényajtó amit a nyitvahagyott ablakon bejövő huzat okoz?Lehet ők nem hallják mert süketek kissé :D
2017. máj. 5. 00:11
7/8 A kérdező kommentje:
Érdekes módon mióta szóltunk neki, hogy hagyja abba a zörgést, arra az időre, míg becsöngettünk és a kaputelefonhoz ment, abbahagyta. Meg mostanában csak akkor kezdi el a kopogást, mikor hazaértünk és eltelik kb. fél óra. Direkt csinálja.
2017. máj. 5. 08:25
8/8 anonim válasza:
Fogyatékos vagy végtelenül gonosz és élvezi.Szerintem én hamar legurgatnám a lépcsőn! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!