Szerintetek mit lehet tenni ilyen helyzetben a szomszéddal?
Nem tudom, hogy miért, de sajnos nagyon sok régi házban vékonyak a falak, az is hallatszik, ha a szomszédban büfögnek (hogy szebbet ne írjak). Csakis azt tudom javasolni, hogy meg kell vastagítani a falat, amely a szomszéd felé van, akár téglával is, vannak jó megoldások.
Emiatt nem kell elnézést kérned, ő a hibás, hogy nála full monotonitás minden. Ha esetleg beszélni szeretnél vele, akkor bőven elég, ha egyszer futólag azt mondod neki, hogy elnézést a múltkori hangoskodásért, nem kell ezt neki részletezni.
Még mindig 1-es vagyok: teljesen mindegy, hogy milyen a hangod, én is tapasztaltam ilyet már szomszédok részéről, sőt pl. Bp belvárosában is sokszor azért olcsóbbak egyes albérletek, mert a szomszédok hangosak, konkrét eseteket tudok, s ott sem megy egyik szomszéd a másikhoz.
Elnézést kérhetsz, amikor összefutottok a lépcsőházban, de nem kell részletezni, mert úgysem érdekli, sok dolga van neki emellett is.
..."ez egyébként lehet h*lyeség, de mi családon belül mindig kendőzetlenebbek voltunk, mert úgyis tudjuk, h nem gondolja komolyan, szóval engem ez most tényleg kicsit letaglózott, h ilyen ideges lett rá, és így anyázott, káromkodott le engem, minket. Mit gondoltok?"
Rossz szokás, le kell szokni róla. Egyrészt a hangoskodásról, másrészt az anyázásról, és hasonlókról.
Egy vitában attól még nem lesz igazad, hogy hangosabban kiabálsz, mint a másik.
Másrészt azt mondják: az próbál hangosabban kiabálni egy vitában, akinek nincs más elfogadható érve, és így akarja a "szópárbajt" megnyerni.
#7-es vagyok!
Majd ha összefutsz a lépcsőházban a szomszéddal, mondd neki, hogy bocsi a múltkori hangoskodásért, igyekszünk leszokni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!