Miben nyilvánul meg hogy a pestiek bunkók?
csak szórakozásból olvasgattam az ilyen kérdéseket, és sokan voltak akik szerint a pestiek bunkók, de azt már senki sem indokolta meg miért bunkóbbak, mint akik nem pestiek? Szerintem ez ember függő, nem lakhely.
Tehát én indoklást szeretnék, hogy aki azt gondolja, hogy miért. És írjon példákat is.
Megkérdezni, hogy leülhetnek-e mellém a buszon... pesti vagyok, velem ilyen soha nem történt, hogy megkérdezték volna, hogy leülhetnek-e mellém, de mivel nem is kérdezték meg, nem is hiányzik.
Őszintén hülyének nézném azt, aki megkérdezi, hogy egy üres székre leülhet-e. Nem enyém a busz.
"Őszintén hülyének nézném azt, aki megkérdezi, hogy egy üres székre leülhet-e. Nem enyém a busz."
bingo...
egyszerű udvariasság egyébként.
Nem, azért, mert semmi közöm ahhoz, hogy ki hova ül. Azt sem kérdezi meg, hogy mellém állhat-e.
Normális dolgokat megteszek, fogom az ajtót, segítek a szomszédnak, ha látom, hogy a csomagjaival vesződik, nem állok meg az útban nézelődni, mindig félreállok.
És ezeket soha nem köszönömért csinálom. Engem nem zavar, ha tartom valakinek az ajtót, és nem köszöni meg, mert a saját kis lelkem miatt csinálom, nem azért, hogy hálálkodjanak.
Jól van, jobb ember vagy nálam. Ezt akarod?
Az nem figyelemre nem méltatás, hogy nem érdekel, hogy egy idegen hova ül le. Üljön oda, ahol talál helyet. Nem kell az engedélyemet kérnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!