Miben nyilvánul meg hogy a pestiek bunkók?
csak szórakozásból olvasgattam az ilyen kérdéseket, és sokan voltak akik szerint a pestiek bunkók, de azt már senki sem indokolta meg miért bunkóbbak, mint akik nem pestiek? Szerintem ez ember függő, nem lakhely.
Tehát én indoklást szeretnék, hogy aki azt gondolja, hogy miért. És írjon példákat is.
Nincs helyhez kotve. Neveles es termeszet kerdese a bunkossag.
Pesten meg azt mondjak, hogy bunko paraszt.
Utolsónak köszönöm a válaszát, ám sejtettem hogy ez lehet, de azért vártam hátha más is így gondolja.
Én biztos nem laknék faluba, már csak azért se mert sokan mindent tudni akarnak róla, meg az h nincs ott semmi, mindenért be kell buszozni a legközelebbi városba és időhöz vagy kötve, mikor megy a busz.
Egyébként egy kisvárosban lakom, ez se rossz, de jobb lenne egy megyeszékhely.
(egyébként éltem már Pesten is)
Én egy Balaton melletti kisvárosban élek. Iszonyatosan bunkónak találom a pestieket. Lejönnek ide és süt belőlük a lenézés, azt hiszik, attól hogy ők pestiek ők már valakik, mi pedig vidéki parasztok vagyunk. Továbbá türelmetlenek, udvariatlanok, nem tudnak köszönni, hiányzik belőlük az alapvető tisztelet és elvárják, hogy nyaljuk fényesre a seggüket, mert ők Budapestről jöttek. Arról nem is beszélve, hogy mindig mindenért kötözködnek. Tipikus példa, az utcánkban mindenki hétvégén nyírja a füvet, mert mindenki hétköznap dolgozik és hétvégén ér rá, akkor tud a kerttel foglalkozni. Ezzel senkinek nincsen semmi problémája, kivéve a pesti bunkónak, aki hétvégére lejön a nyaralójába pöffeszkedni és fűbe-fába beleköt. Másik példa egyik rokonom közösképviselő egy lakóparkban. MINDIG a pestiekkel van baj. MINDIG. Türelmetlenek, bunkók és intoleránsak, és elvárják, hogy mindenki őket szolgálja ki csak azért, mert ők pestiek.
Nem tudom, hogy Pesten, hogyan viselkednek a pestiek, de amikor lejönnek ide vidékre, mind játssza az istent, meg a kiskirályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!