"A pestiek lenézik a vidékieket. " Tudnátok erre példát hozni, mert minden vidékitől ezt hallom, de én nem tapasztalom?
Konkrét példát nem, de hasonlót tudok mondani.
Nem Pestről, hanem Pest megyéből költöztem vidékre 3 évesen.. ott éltem 15 éves koromig.. lehet hogy csak az rész volt olyan, de a vidékiek 100x rosszabbak mint a pestiek.. ott kinéztek, ha voltál valaki, vagy elértél valamit..
mikor vissza költöztem Pest megyébe azt vártam, hogy sokkal rosszabb lesz.. de már 2hét után találtam olyan barátokat, akik nem utálnak meg azért mert sikeresebb vagy náluk valamiben..
Összefoglalva.. attol függ mit értesz vidék alatt, mert vannak olyan részek, ahol 100x rosszabbak, mint a pestiek!! :)
én eddig csak ellenkezőjére láttam példát
a kedvencem az volt, mikor valaki kijelentette, hogy a vidékiek okosabbak a buta pestieknél és itt csak sötét emberek élnek...
Morning Show a Class FM-en.
Sebestyén Balázs szövegelése.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó előtti: igen, Pesten általában több a lehetőség, de ennek a ténynek az elismerése nem lenézés, csak egy tény.
"Morning Show a Class FM-en.
Sebestyén Balázs szövegelése."
Nem hallgatom, miről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!