Sokan mondják, mennyire gyönyörű vagyok, mégsem tapasztalom azt, mint más "gyönyörű" lányok. Ennyi múlik a kisugárzáson is?
Vannak barátnőim, akikre állandóan nyomulnak a pasik. Leszólítják őket buszon, villamoson, kávézóban, akárhol bénábbnál bénább dumákkal. Anno amikor barátnőmmel bulizgattunk elég feltűnő volt néha, hogy hozzá megy oda a pasik nagy része, engem meg szinte észre se vesznek. Pedig még csak szépnek sem volt mondható a lány.
Félreértés ne essék, a legkevésbé sem vágyom ilyen szituációkra, mert nem szeretem az ilyesmit, csak az az érdekes, hogy annyian mondják, milyen szép vagyok, kedves, állandóan mosolygok stb.
Mégis ennyire a homlokomra lenne írva, hogy hagyjanak békén? Hogy nem szeretek idegenekkel leállni beszélgetni? Mások pedig hiába nem túl szépek, annyira érződik rajtuk a nyitottság az ismerkedésre, meg az idegenekkel való társalgásra?
Ti mit tapasztaltatok ebben a témában?
Köszönöm a válaszokat :)
Nem szólít le senki, de mint mondtam, nem is akarom.
Csak nagy a kontraszt aközött, amit mondanak, meg amit tapasztalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!