Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a gyönyörű...

Miért van az, hogy a gyönyörű cigány nők csúnyán öregednek meg?

Figyelt kérdés
Genetika lehet? Hiába a pénz (esetleg) ott van az Ördögh Nóri is. Csodás nő volt, de egyre inkább kiütköznek rajta a cigány vonások és hamar öregszik.
2014. ápr. 16. 11:34
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
80%
Ördög Nóri mióta lett cigány? :DD Korábban zsidózták...
2014. ápr. 16. 11:46
 2/30 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom az okát, de tényleg így van. Szülés után lepukkannak, bálnává híznak vagy rondák, formátlanok lesznek a bombázó cigány lányok. Talán ez lehet az oka, hogy a településünkön a roma fiúknak már szinte mind fehér párjuk van. No comment.
2014. ápr. 16. 11:47
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
#1#, van olyan nép, hogy zsidó cigány, nem hallottál még róla?
2014. ápr. 16. 11:49
 4/30 anonim ***** válasza:
69%
Mert náluk ilyen a genetika. Rövid élettartam és egyre idősebb korukban csúnyulás. Cserébe gyorsan ivarérettek lesznek.
2014. ápr. 16. 11:58
 5/30 A kérdező kommentje:
Ja, ja zsidócigány....pár éve még alig látszott. De most. Néztem a retusált 'gyönyörű' Nánási fotókat és elképedtem. Eszembe jutott nagyanyámék utcájában a sok cigány lány....A picin viszont már látszik, de egyenlőre nagyon cukorfalat :) A Fésűs Nelly is az...ő is olyan gyönyörű volt. De most?! Pedig csak 40 éves.
2014. ápr. 16. 11:58
 6/30 anonim ***** válasza:
82%

Kedves hármas!

Szeretem azt, hogy a szélsőjobb olyan új népcsoportokat volt képes "felfedezni", amiket korábban senki nem ismert, de mégis, miután az első ilyen politikus, vagy vezető kiejtette a száján, vagy neadjisten egy fórumozó mondta először, rögtön elhiszi az összes kis buta birkája és előszeretettel használjátok ezt a szót. A "zsidócigány népcsoport" nem létezik, ezt a megnevezést a cigányéletet élő, muzsikus cigányokra használták, lásd itt: [link]

Attól, hogy találkoztál olyannal, hogy valaki félig zsidó, másik fele cigány, bármilyen meglepő is, ő még nem alkot új népet egymaga, se kevéske sorstársával együtt...

2014. ápr. 16. 12:01
 7/30 anonim ***** válasza:
75%

Kis javítás:

"A "zsidócigány népcsoport" nem létezik, ezt a megnevezést a cigányéletet élő, muzsikus zsidókra használták (...)"

2014. ápr. 16. 12:06
 8/30 A kérdező kommentje:
6-os. Szerintem is igazad lehet. De attól még zsidó-cigány szegény. Vagyis ezeket konkrétan szegényeknek sohasem mondhatjuk :)de rondának - idővel - biztosan. Nem értem a Nánásit. Volt egy magyar felesége....
2014. ápr. 16. 12:06
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
A Nóri nem magyar? Miért a Bódi Magdi és a Bango Margit Kossuth-dijas mûvésznõ õk miért csunyák?
2014. ápr. 16. 12:12
 10/30 anonim ***** válasza:
50%
Genetika.
2014. ápr. 16. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!