Miért van az, hogy a gyönyörű cigány nők csúnyán öregednek meg?
Figyelt kérdés
Genetika lehet? Hiába a pénz (esetleg) ott van az Ördögh Nóri is. Csodás nő volt, de egyre inkább kiütköznek rajta a cigány vonások és hamar öregszik.2014. ápr. 16. 11:34
11/30 anonim válasza:
Mert meg a genjeik is hazudnak :)
12/30 anonim válasza:
Nem tudom de tényleg így van. Nem egy cigány lány ismerősöm/barátnőm van és tényleg hatalmas a kontraszt a fiatal kori (15-20) és mostani 30 év körüli kinézetük között. Míg megnézem a saját képeimet nagy változás nincs. Párom volt felesége is cigány. Fiatalon nagyon szép volt, most a 2. gyerek után rá se lehet ismerni. Ami még rosszabb, hogy nem elég, hogy csúnya még igénytelen is lett az évek alatt. Párom lánya szerencsére kicsit se hasonlít az anyjára. SZőke hajú, zöld szemű és fehér bőrű mint az apja, remélem nem is fog változni... :)
13/30 anonim válasza:
Amúgy én az Ördögh Nórit soha nem értettem miért "sztárolják" annyira, mert aranyos oké, mint másik pár ezer ember rajta kívül, de szerintem se nem (volt) szép annyira, mint amennyire mindenki el volt ájulva tőle és nem is olyan nagy IQ.
14/30 A kérdező kommentje:
Bangó Margit gyönyörű nő volt. Igényes maradt, de ahhoz képest. A magyar igényes, szép nők 50 körül is szépek maradnak...na jó, az európai nőkre is igaz :) Szerintem nem leszünk annyira ráncosak, szemünk nem lesz nagy barna, beesett. Ja, és talán a szemük alatti szürkés, barnás folt öregíti őket. Az nekünk világos marad....kivétel van, de az vagy nagymami sérót csináltat, vagy igénytelen.
2014. ápr. 16. 14:34
15/30 anonim válasza:
"Amúgy én az Ördögh Nórit soha nem értettem miért "sztárolják" annyira, mert aranyos oké, "
Aranyos?! Kettő hónapja volt férjnél, amikor a saját pinãfotózásán lefeküdt az akkor még nős Nánásival! Szerinted ez a "nő" aranyos? A műsorok felvételein a szereplőkre olyan megjegyzéseket tesz, ha egyszer kikerülne a nyilvánosság elé, hát lenne botrány.. ez a nő minden, csak nem aranyos.
16/30 anonim válasza:
Én vagyok az "aranyosozó", hát nekem még a gyerekműsorai maradtak meg, azóta nem követem a pályafutását szerencsére tv-nk sincs csak M1 M2.:D szóval akkor még tűrhető volt, de semmi extra, de ez a hajvágás se értem minek kellett.
17/30 A kérdező kommentje:
15-ös! Sajnos az ilyen "poénok" nem kerülnek ki a nyilvánosság elé. Bár Lilué kikerült, mégis ott van....
2014. ápr. 17. 16:59
18/30 anonim válasza:
Kérdező, a Fésűs Nellyt éppen a hetekben látom, hogy mennyire roma, elképesztő.
19/30 anonim válasza:
Ugyanakkor az is elképesztő, hogy mennyire jól tartják magukat egyesek, észre sem vevődnek a jelek.
20/30 A kérdező kommentje:
Így 2 év elteltével már nagyon kell a Nórinak a világosabb smink és retus. De monitor előtt még mindig bájos a gyerekekkel....sajnos a magáéval állítólag nem sokat foglalkozik.
2016. máj. 15. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!